Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudbina brodogradilišta
Povratak na članak

Novi početak za Uljanik i 3. maj: Debeljak i dalje naizgledniji partner

Vojko Obersnel prozvao je za neodgovornost upravu uljanik grupe jer je cijelu godinu potrošila gurajući končarov plan

Komentari 16

ST
stefj
14:00 29.12.2018.

Debeljak je usprkos velikim otporima uspio nešto i napraviti s tim brodogradilištem. No, vjerojatno je Uljanik i za njega preveliki problem. Osim struktura u samom brodogradilištu, tu je i IDS koji vlada Istrom u mafijaškom stilu... Što će mu to, s time može samo izgubiti...

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:38 30.12.2018.

Pa nije valjda Debeljak kojega lijevo novinarstvo razapinje gdje god stigne. Pa od kuda mu novac i znanje kada stalno jugoljevicari pisu da je neuspjesan i da je ustvari IDSov Uljanik prejanica nase brodogradnje. Ma Debeljak nije sposoban, sigurno ima ilegalnu tiskaru novca. Inace si jugolefto nemoze zamisliti da je netko sposoban voditi tvrtku bez da stalno pita Beograd i drugove za misljenje i kojega druga treba podmazati... Bas onako kako je to IDS sa Uljanikom radio.

VL
KO
koraknaprijed
12:27 29.12.2018.

Pravi čovjek za taj zadatak.

VL
OB
ObrenM
13:19 29.12.2018.

Koncar je uhljebnicki lopov,koji Zna se nece odgovarati.Debeljak je pravi Krscanin sa puno djece i radnicima daje placu u nerentabilnom sektoru.

VL
Avatar samočitam
samočitam
16:52 29.12.2018.

"končarov" od Končar? Gdje vam je lektor/ica?

VL
IB
iva.begovic
13:25 29.12.2018.

INA je bila gubitaš dok ju nije preuzeo MOL. Sve su hrvatske banke bili gubitaši dok nisu privatizirane. I Uljanik i 3. maj početi će normalno poslovati onoga dana kada se korumpirana, trula i nesposobna država makne iz vlasništva. Samo neradinici mogu zagovarati državno vlasništvo. I lopovi iz političkih stranaka.

VL
VI
vidum
12:58 30.12.2018.

Ovo je onaj biserko što kaže da ima "intenciju ostvariti target".

VL
Avatar samočitam
samočitam
16:50 29.12.2018.

"naizgledniji" WTF?

VL
DU
Deleted user
14:30 29.12.2018.

hrvatska je prepuna alkemičara. puno ih je koji su od prosječnog čovjeka,eventualno od sitnog gostioničara preko noći dogurali do onih koji raspolažu vrijednostima od stotina milijuna pa i milijardi i odlučuju o tisućama sudbina. one koje je stvorila politika devedesetih ,kao kutle i tomulić"trećejanuarci" smiču a njihova carstva preuzimaju todorić i pavić. sve te "poduzetike"stvara politika i onoga časa kada ih prepusti tržištu automatski im nestaje poduzetnička sposobnost te propadaju. tako je to kada se privatiziralo za kunu ili menadžerskim kreditima rađe nego prodati ljudima iz dijaspore za šuškave novčanice.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
13:45 29.12.2018.

uf, nije dobro

VL
PO
portugisac
13:33 29.12.2018.

Ma koji Debeljak. To je sve pretakanje iz šupljega u prazno. Imamo više velikih brodogradilišta od Koreje, Poljske i Njemačke zajedno. Zamisli sva brodogradilišta rade sa minusima. Jedino pravo riješenje je Uljanik zatvoriti i da više nikada ne radi kao brodogradilište. Marićevo ministarstvo to treba prodati za potrebe turizma. Nikako ne dati blizu, Končaru, Jakovčiću i Miletiću. Sve ljude radnike i stručnjake prebaciti u 3.Maj i imati će mo vrhunsku brodogranju. Ako treba za preseljenje izgraditi nova stambena naselja i biti će još uvijek jeftiniji nego svako malo upumpavati milijarde za održavanje na životu. Ustvari opet sve ode na plaće a za razvoj ne ostane ništa. I bitno je da će onda to brodogradilište imati sposobnu i kvalificiranu radnu snagu i ne će trebati uvoziti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.