Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
višestruke eksplozije
Povratak na članak

Novi napadi na Nagorno-Karabah, sirene se oglasile rano ujutro

Zadnjih dana grad Stepanakert je bio često bombardiran pa je stanovništvo u skloništima. Noću sa subote na nedjelju grad je bez električne struje.

Komentari 4

SO
Sobrudolf
23:07 04.10.2020.

Armenija je u u azerbejdzanskom Nagorno Karabahu instalirala isti format kao i "republika srpska krajina"! Sva podrška Azerbejdžanu da oslobodi svoj teritorij i vrate ga u ustavno pravni poredak zemlje!

VL
OK
Omladinac koji to nije
10:40 04.10.2020.

I kako je doslo do toga da je teritorij sa skoro 100% armenskim stanovnistvom pripao Azerbejdzanu? Je li mozda naseljavano, kao i za vrijeme bivse Jugoslavije, po zelji politicara?

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
12:03 04.10.2020.

Nagornji Karabak bio je naseljen vecinom Azirima. Armenci su ratom postali vecinskim narodom . .Istocno od Karabaka postoji jos jedna onklava, koja pripada Azarbejdzanu. U ovom sukobu Armenci potpuno ovise od Rusije. Da li ce se Putin angazirati otvoreno na otvoreno na njihovoj strani ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.