Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub socijaldemokrata
Povratak na članak

Novi Klub ima potencijal stranke: Bernardić ili Vidović na mjesto potpredsjednika Sabora?

Nemamo konačnu odluku koliko ćemo saborskih odbora tražiti, ali inzistirat ćemo da Odbor za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo koje vodi Davorko Vidović ostane naš, govore iz Kluba socijaldemokrata

Komentari 5

Avatar southman
southman
07:16 12.10.2021.

Korak do ponora. Hrabro i beskompromisno napraviti još taj jedan korak. Naprijed drugovi.

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:16 12.10.2021.

Dakle, opet dokazani gubitnici na celo! Cestitamo!

VL
IK
ikbmibm
10:24 13.10.2021.

Ha,ha intelektualno potkapacitirani Vidović podredjednik Sabora.moš mislit

VL
PU
Pulchrum
19:17 12.10.2021.

Dečki, odlično. Naziv vam je sjajan, djelujete moderno. Sretno

VL
SI
sisavac
06:57 12.10.2021.

novi socijaldemokrati trebaju odmah uzeti sva mjesta u saboru koja im kao najvećoj oporbenoj skupini pripadaju, smanjiti svaku priliku za dodatnu zaradu starim crvenim sdpovcima, udariti ih tamo gdje najviše boli, po džepu. svi koji su ih vrijeđali, izbacivali, nek odmah na svojoj koži osjete posljedice. nema tu cile mile, lupiti da kosti pucaju! osveta mora biti brza, začepiti svaku priliku da sdp uopće dođe do riječi više, jer ovaj i ovakav peđin sdp je sramota za sdp kao do sada jedinu pravu lijevu stranku. peđa se pogubio i trebao bi dati ostavku. dovoljno je primijetiti tišinu od strane hdz-a. i znaš da radiš nešto loše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.