Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamijenio Pavića

Novi je predsjedni​k Sindikata PPDIV-a Šimo Orešković

djakovstina
K. Petrić/pixsell
03.12.2012.
u 14:44

Nakon 23 godine s mjesta predsjednika Sindikata PPDIV-a otišao je Josip Pavić. Na tome će ga mjestu zamijeniti Šimo Orešković

Nakon 23 godine s mjesta predsjednika Sindikata PPDIV-a otišao je Josip Pavić. Na tome će ga mjestu zamijeniti Šimo Orešković, dosadašnji regionalni povjerenik 2. regije koja obuhvaća Slavoniju i Baranju.

U Sindikatu PPDIV-a ovakav izbor smatraju "logičnim i očekivanim". – Sam Orešković nebrojeno se puta dokazao u svojem radu na najozbiljnijim sindikalnim zadaćama predvodeći i spašavajući prava radnika posrnulih poduzeća u  pljačkom obilježenoj pretvorbi i privatizaciji – ističu u Sindikatu PPDIV-a podsjećajući da je Orešković "arbitrirao" u slučajevima PPK Valpova, Đakovštine, raskomadanog IPK Osijeka, Belja, Šećerane, VUPIK-a, Tvornice ulja Čepin, Farme Senkovac.

>>Manjim brojem ozlijeđenih radnika rasteretio bi se državni proračun

Ključne riječi

Komentara 1

DP
Dioklecijanova palaca
09:21 04.12.2012.

I Vilim Ribič treba otiči s mjesta predsjednika Sindikata. On iritira pregovarače u Vladi i zato nije uspio u pregovorima.Potrebno je novo lice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije