Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rohanijeva poruka

Novi iranski predsjednik: Izrael je stara rana koju treba ukloniti

'File photo taken June 1, 2013 shows Iranian presidential candidate and former chief nuclear negotiator Hassan Rohani. The Iranian presidential election will be held June 14. REUTERS/Fars News  (IRAN
Reuters/PIXSELL
02.08.2013.
u 15:25

'Cionistički režim je bio godinama rana muslimanskog svijeta i ranu treba ukloniti', rekao je Rohani

Novi iranski predsjednik Hassan Rohani istaknuo je povodom Dana Jeruzalema kako je Izrael \'stara rana koju treba ukloniti\'.

\'Cionistički režim je godinama bio rana muslimanskog svijeta i ranu treba ukloniti\', rekao je Rohani, prenosi ynetnews.com. Na njegove izjave reagirao je premijer Benjamin Netanyahu koji je rekao kako je \'Rohani pokazao svoje lice ranije nego se očekivalo. \'I ako se ove izjave ubrzo demantiraju, ovo je ono što ovaj čovjek misli i to je plan igre iranskog režima. \'Ove izjave bi trebale razbuditi svijet iz iluzije koja se zadržala od izbora u Iranu\', dodao je.

 >> Miroljubivi H. Rohani: Imam jedan cilj – izvući zemlju iz izolacije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije