Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervenirala policija

Novi incident u Kuršancu: Žena (30) nožem prijetila socijalnim radnicama

Marin Tironi/PIXSELL
13.07.2023.
u 12:22

Osumnjičena je uhićena na licu mjesta te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Još jedan incident u Kuršancu se odigrao ovog utorka oko 9 sati ujutro dok su djelatnice nadležnog zavoda za socijalni rad obavljale svoj posao. Prema policiji osumnjičena je držala nož u ruci i pritom upućivala ozbiljne prijetnje smrću tim djelatnicama. Rezultati provedenog kriminalističkog istraživanja otkrili su da se radi o 30-godišnjakinji sa šireg područja Čakovca.

Policija je brzo intervenirala nakon što su djelatnice zavoda za socijalni rad pozvale pomoć. Osumnjičena je uhićena na licu mjesta te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Protiv nje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podsjetimo, ovo je treći incident u Krušancu tijekom proteklog tjedna, prenosi Policijska uprava međimurska. U jednom slučaju dvojica mladića pretukli su 72-godišnjaka, dok je u drugom slučaju pijani 34-godišnjak ustrijelio sebe i dijete. 

POVEZANI ČLANCI:

>>VIDEO Prosvjed roditelja odgojitelja u Zagrebu

 

Komentara 1

DU
Deleted user
17:04 13.07.2023.

Tja, kaj se more. Ugledali se očito vrli Kuršančani na puno opsežnije "regionske" slučajeve od prije dva i pol mjeseca te pomislili da i oni imaju konja za trku, pa to ti je bolan ne bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije