Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U redu za disko

Novi incident: U Dubrovniku pretučen 23-godišnji Brazilac

pretucen
Grgo Jelavić/Pixsell
13.07.2010.
u 18:09

Policija je uhitila N.R. (23) iz Dubrovnika kojega se sumnjiči za napad na Brazilca.

Nakon što je skupina od sedam maloljetnih Francuza pretukla 16-godišnjeg Dubrovčanina, gotovo na istom mjestu, na Pilama, zapadnom ulazu u dubrovačku gradsku jezgru, dogodio se još jedan težak incident. U noći s ponedjeljka na utorak oko 3.30 pretučen je 23-godišnji Brazilac Luis F.

Incident se dogodio nakon prepirke u redu za ulazak u diskoklub Fuego, a nesretni je Brazilac zadobio teške ozljede glave te je hitno operiran. Pacijent je zadržan na intenzivnom odjelu Opće bolnice Dubrovnik, a stanje mu je i dalje teško.

Prema pisanju 24sata policija je uhitila N.R. (23) iz Dubrovnika kojega se sumnjiči za napad na Brazilca. Tijekom dana bit će doved istražnom sucu.

Komentara 36

LA
lake99oswego
20:56 13.07.2010.

to su sigurno napravili komunisticki besposlicari heheheheheheheheehehehehe

SU
sudija43
03:15 14.07.2010.

zbog ovakovih i slicnih slucajeva,veceras sam otkazao moj aranzman za odmor u dubrovniku.zao mi je

TO
tomislavcity88
19:57 13.07.2010.

e znam tog brazilca, najozbiljnije, sreo sam ga crnoj gori u budvi a slucajno sam ga cuo kako ga crnogorci uče psovat ustašku mater, kao navodi pozdrav u dubrovniku! majke mi mile to je garant taj dečko! garant je puno pozdravljo po dubrovniku! hehehehehehhe :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije