Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne ruke

Novi hrvatski milijunaš: U Bibinje ide jackpot veći od 3,3 milijuna

lutrija, bibinje (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
19.04.2012.
u 13:02

Nažalost precrtao je slovo A, jer da je precrtao slovo B, osvojio bi više od 14 milijuna kuna

Jackpot veći od 3,3 milijuna ide u Bibinje! Hrvatska lutrija izvijestila je da je u srijedu navečer pogođen četvrti ovogodišnji jackpot Lota 7/39 te da je igrač iz Bibinja osvojio 3.386.829,53 kune.

- Naravno da je glavna tema u mistu to je dobio preko tri milijuna kuna na lotu, no ja još ne znam tko je. Ako se čuje pisma iz koje kuće možda saznamo. U svakom slučaju konačno jedna lipa vijest - rekao nam je ovo Nino Šimunić načelnik općine Bibinje na informaciju da je jedan Bibinjac u srijedu na Trgu Franje Tuđmana u Bibinju uplatio listić i osvojio Jackpot od 3.3 milijuna kuna.

Igrač je pogodio dobitnu kombinaciju brojeva: 5, 6, 8, 13, 19, 20, 27, dopunski broj 35. Nažalost precrtao je slovo A, jer da je precrtao slovo B, osvojio bi više od 14 milijuna kuna.

Iz Lutrije čestitaju novom hrvatskom milijunašu. Podsjećaju da je sretni igrač u srijedu na dan izvlačenja oko 9 sati odigrao jednostavni listić za 23 kune sa šest kombinacija. Listić je uplatio u kiosku Tiska, na adresi Trg Franje Tuđmana u Bibinju.

Prije nešto više od tri godine u nedalekom Biogradu Mario Tolić osvojio je na Lotu čak devet milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 4

TO
Toni12345
15:36 19.04.2012.

Di baš u Bibinje... :o Jadan čovik.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:12 19.04.2012.

Hm A sada kreče pakao. Cijelo Bibinje će ga ganjati da posudi lovu i plati piće, javit će se prijatelji iz JNA, familija koja ga je tužila zbog gromače i međe, otkriče da su sada jako dobri, žena će htjetii novog ljubavnika, djeca nove BMW-e, baka novo zubalo, a deda koji ne čuje HI-FI pojačivač zvuka za milijun kuna. Prika, ostani što si bio. Spali listić i idi u ribanje.

HE
hellbani
21:55 19.04.2012.

reklama reklama... a ljudi i dalje nasjedaju i placaju ovo loto... zarade preko 10tak milijuna mjesecno na naivcinama koji im uplacuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije