Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLAŠENA TRODNEVNA ŽALOST

Detalji tragedije u Bugarskoj: U autobusu smrti poginulo desetero članova iste obitelji

Bus crash in Bulgaria
Foto: STOYAN NENOV
1/4
23.11.2021.
u 16:02

Bugarske vlasti navele su kako će istraga pokazati je li riječ o ljudskoj pogrešci ili tehničkoj neispravnosti.

U tragičnoj autobusnoj nesreći u Bugarskoj poginulo je 46 osoba, većinom državljana Sjeverne Makedonije. 

- Moja je cijela obitelj izgorjela, kazao je Sever Jahl iz Skoplja za makedonske medije koji je u tragediji izgubio 10 članova svoje obitelji te nekoliko članova šire obitelji, koji su također putovali u autobusu koji se zapalio na bugarskoj autocesti. Oni su išli na izlet u Istanbul. 

Potvrđeno je kako su u nesreći poginuli i Gazmend Ukali (27) iz Kičeva i njegova zaručnica Albina Belluli (23) iz Tetova, piše Telma. 

U ovoj tragediji život je izgubilo 5 učenika osnovne škole "Ismail Qemali" u Skoplju. Učenici su na ovom izletu bili sa svojim obiteljima. U nesreći je poginula učiteljica Fikrije Iseni koja je bila u autobusu sa svojom maloljetnom kćeri Anisom, navodi Aslat. 

Nesreću je preživjelo sedmero ljudi koji su uspjeli pobjeći iz gorućeg autobusa, a u ovim trenucima može se samo nagađati uzrok.  

Bugarske vlasti navele su kako će istraga pokazati je li riječ o ljudskoj pogrešci ili tehničkoj neispravnosti. Zbog nesreće proglašena je trodnevna žalost u Sjevernoj Makedoniji. 

Liječnik iz KBC-a Split: Tko ne vjeruje, može doći u bolnicu, cijelo prizemlje i drugi kat pretvoreni su u intenzivnu

Ključne riječi

Komentara 2

RU
rucna
21:11 23.11.2021.

Odose alahu

PV
prcko.vita
19:15 23.11.2021.

U Hrvatskoj svaki dan izgori količinski dva autobusa Hrvatskih građana od korone, pandemije, najveće tragedije čovječanstva, pa se ne hvalimo okolo. Čak i ne zovemo to tragedijom. Čak i ne uvodimo mjere koje jedine smanjuju pandemiju, poput totalnog zatvaranja. Čak nam djeca idu redovno u škole, iako imamo totalno razrađen online model nastave. I tako dalje i tako dalje... e moj narode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije