Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ TRAJE OČEVID

Novi detalji strave u Zaprešiću, svemu prethodila svađa supružnika? 'Djelovali su kao skladan par'

Zaprešić: U stanu pronašli mrtvu ženu i teško ozlijeđenog muškarca
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
19.06.2023.
u 17:45

Očevid i dalje traje u slučaju pronađenog tijela ženske osobe i teško ozlijeđenog muškarca u Zaprešiću, a sve je navodno kulminiralo sinoć oko ponoći kada je došlo do verbalne prepirke dvoje supružnika

Ovog ponedjeljka oko 11 sati u stanu zgrade u Ulici Matije Gupca u Zaprešiću pronašeno je mrtvo tijelo žene i ozlijeđeni muškarac. On je prevezen u bolnicu, izvijestila je ranije policija, a očevid je i dalje u tijeku. 

Zasad se neslužbeno doznaje kako se radi o mladom paru, a susjedi navode kako nikada nisu čuli svađu ili galamu iz njihovog stana. - Posljednji put sam ih vidjela u petak, držali su se za ruke dok su izlazili. Išli su šetati. Djelovali su kao skladan par - kazala je susjeda za 24sata. 

Dnevnik Nove TV doznaje kako je tijekom večeri došlo do verbalnog, a kasnije i fizičkog sukoba između dvoje supružnika, a žena koja je pronađena mrtva u stanu bila je slijepa. Navodno su u jutarnjim satima njeni roditelji pokušali uspostaviti kontakt sa supružnicima, a otac je i preko ljestava htio doći do prvog kata na kojem je bio stan. Nakon što je tijelo mrtve žene i teško ozlijeđenog muškarca pronađeno u stanu, muškarac je prevezen na KB Sveti Duh, a trenutno je van životne opasnosti. 

POVEZANI ČLANCI:

Slučaj je komentirao i zamjenik županijskog državnog odvjetnika Mario Nemčić, navodeći kako se radi o ženi u starosti od 30 godina i muškarcu od 29 godina, oboje hrvatski državljani, a zasad ništa ne ukazuje na upletenost trećih osoba. - Poduzet je očevid povodom događaja koji se dogodio s 18. na 19. lipnja, dakle s jučer na danas između dvoje supružnika. Oboje su hrvatski državljani, muškarac je starosti 29 godina, a žena 30 godina. Naložit će se obdukcija tijela ženske osobe i izuzimanje bioloških tragova, a nakon adekvatnog vještaćenja odredit će se točan uzrok smrti - poručio je.

Komentara 5

AB
Abdalonim
20:36 19.06.2023.

"Držali su se za ruke..." Bože dragi, pa nego što kad je žena bila slijepa!

BO
bodernek
09:03 20.06.2023.

muškarac je prevezen na KB Sveti Duh, a trenutno je van životne opasnosti. RIP. Nesretnik će se teško izvući iz ove renimirane ustanove.

HO
Horacio
08:54 20.06.2023.

Nikad ne znaš kaj se događa unutar četiri zida. Izvana sve može biti gladac, a iznutra jadac. Često tako bude, na žalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije