Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČEN BRAT

Novi detalji iz života okrutno ubijenog Hrvata u Njemačkoj: 'Vidio sam u stanu čitav arsenal oružja'

Njemačka policija nakon pokolja u Hanau
REUTERS
12.10.2020.
u 14:44

Prijatelj dvojice braće ispričao je kako se često zabavljao s njima te da su oni često sa sobom nosili puno žestokog pića.

Njemačku je nedavno šokirao slučaj obiteljskog nasilja u kojem je za ubojstvo 33-godišnjeg hrvatskog državljanina osumnjičen njegov 30-godišnji brat koji je zbog toga i uhićen te se nalazi u istražnom zatvoru. Na prijedlog Državnog odvjetništva, 30-godišnjak izveden je prošlog tjedna pred istražnog suca koji mu je odredio istražni zatvor. 

Podsjećamo, ubojstvo se dogodilo u Emmeringu, oko četrdesetak kilometara od Münchena. Policija je u 8. listopada oko 4 sata ujutro na poziv jedne žene stigla u stan dvojice braće, a ulaskom u stan policija je pronašla beživotno tijelo 33-godišnjeg muškarca.

Nekoliko dana kasnije susjedi su otkrili detalji o života dvojice braće hrvatskog podrijekla. 

– Teško je, poznavala sam ih. Uvijek su bili dragi i pristojni – rekla je žena, prenosi Fenix-magazine. 

Jedan je susjed kazao kako im je majka preminula davno, a otac početkom rujna ove godine. Prema navodima susjeda, dvojica braće su od smrti oca živjela sama i navodno se često svađala.

– Tog kobnog jutra sam čuo svađu iz njihovog stana. Nekoliko minuta kasnije, mlađi je brat pozvonio na vrata žene koja živi u stanu ispod njegovoga. Njegova odjeća je bila natopljenu krvlju. Kazao joj je što se dogodilo - ispričao je susjed. 

Prijatelj dvojice braće ispričao je kako se često zabavljao s njima te da su oni često sa sobom nosili puno žestokog pića. 

– Poznajemo se dobrih 20 godina. Svako malo bi se jedan brat pojavio s krvavim podljevom oka ili drugi s ranom na ruci. Znali su se ponekad dobro potući – kaže mladić te tvrdi kako je jednom u stanu braće vidio “čitav arsenal oružja”.

– Bilo je tu svega, od starih sablji do starih sačmarica za koje ne znam jesu li još uvijek u funkciji. Oca su doživljavali kao fanatika za oružjem koje je nabavljao na sajmovima i skupljao to “sve svoje blago” u stanu. Pored zgrade je još uvijek njihov automobil krcat kojekakvog starog oružja – kaže mladić.

Iako u ovom trenutku motiv nije poznat, njemački mediji pretpostavljali kako bi motiv mogao biti droga. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:48 12.10.2020.

Žalosno, ali istinito! Alkohol napravi najviše zla, ...i u obitelji , i u društvu!!!!!

BA
Barbasmora
18:18 15.10.2020.

Katolicki domoljubi! Samo je ljeva vlast Ljubomorna na svoj posten narod, pa ga ganja policijom! Katolicki domoljubi smo spremni branit Domovinuuuuu!!!!! Thompson zauvik!

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:55 12.10.2020.

Pravi hrvati istorijski koljemo i ubijamo, a ponekad na red dojde rođeni brat kada nema nepravih, drugaćijih, drugih, djece ili staraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije