Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNA ENERGIJA PROMJENA
Povratak na članak

Novi birači i stare politike: Svi koji su u ranim tridesetima ne sjećaju se Domovinskog rata i stvaranja države

Svi koji su danas u ranim tridesetima ne sjećaju se Domovinskog rata i stvaranja države…

Komentari 12

ŠO
šolman
14:37 02.07.2021.

Nove snage koje se koriste terminologijom najdogmatskijeg krila SKH? Poštapalice o Zagrebu kao "nepokorenom gradu" iz loših partizanskih filmova (Tomašević), pjevanje partizanskih pjesama na prosvjedima ove ekipe, to je nešto novo? Samo za nekog tko nema nikakva znanja o vremenu prije 1990, ili za one čiji mozak je ispran na natjecanjima "Titovim stazama revolucije"....

VL
ST
strahimir
13:43 02.07.2021.

soroševa garda ima inovativan način vođenja. Oni su čisti jer u životu ni lipe nisu zaslužli svojim radom

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:43 02.07.2021.

Moja kćerka još nema punih 30 pa se ipak nečega sjeća.

VL
PR
Prekosutra
15:15 02.07.2021.

Sedamnastogodisnji sin mog prijatelja, rodjen i odrastao u jednoj EU-zemlji, zna sve o Hrvatskoj: povijest, Domovinski rat, zemljopis, sve aktualne dogadjaje, glazbu - na klaviru svira bilo koji hrvatski hit... nakon zavrsenog skolovanja i studija ima se ozbiljnu namjeru nastaniti u Hrvatskoj i raditi za Hrvatsko bolje sutra. Zanimljivo, roditelji ga nisu "odgajali" da se "udubljuje" i sve navedeno, samo su mu davali i objasnjavali odgovore na njegova pitanja. Sve je sam ucio preko Interneta, tijekom ljetnih praznika u Hrvatskoj, povezivanje s ljudima iz raznih krajeva svijeta. Dakle, nije mu stalo do novog BMW-a, Mercedesa... niti do trokatnog "dvorca" iz kojeg mozes mocit noge u moru. Znanje, glazba, sport i lijepe djevojke, a s vremenom i lijep posao od kojeg se moze zivjeti, to mu je zanimacija!

VL
KA
Karlek1
13:46 02.07.2021.

O kakvim je to novim snagama i promjenama riječ (?) kad je istovremeno ekipa u Možemo ostrašćena propalim ideologijama iz prošlog stoljeća.

VL
Avatar Jopa
Jopa
14:43 02.07.2021.

Tko ne poznaje svoju prošlost osuđen je da ponavlja greške iz nje. Treba mlade učiti od početka bitnim stvarima, naročito u ovom umobolnom lijevoliberalnom progresivnom svijetu koji krupnim koracima ide ka svojem kraju.

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
14:00 02.07.2021.

Mogu vas sve zajedno samo sazaljevati... :-(((((

VL
SI
sisavac
13:55 02.07.2021.

ma koje nove politike?! ako želiš nešto u politici napraviti, nužni su ti kompromisi, kao i svugdje u životu, od odnosa muža i žene, žene i žene, muža i muža, posla, sporta, svega. bez kompromisa nećeš ništa postići u ni jednoj sferi života. nemaš puno novca, a želiš voziti auto, eto, napraviti ćeš kompromis, kupiti rabljeni super auto, ili pak za iste novce 'slabiji' ali novi auto. želiš imati više slobodnog vremena, pa ćeš si naći, prihvatiti, posao koji će ti to omogućiti. al sa manjom plaćom. želiš puno novca, radit ćeš ko konj, imati lijepu plaću, al nešto će ti faliti, nikad nećeš doma biti niti išta vidjeti od onog što se doma događa, život djece ti prođe bez tebe. želiš ko političar nešto provesti, napraviti ćeš kompromis sa nekim, u ime dobrog cilja ti ćeš pristati na neke lošije stvari, odnose, načine. s vremenom, kad napraviš 1000 kompromisa, ti si kriminalac, a da nisi napravio ništa lošeg pojedinačno. u nekom trenutku ipak podlegneš, previše su ti drugi ustupaka napravili ,a da ti ne bi neki veći nekome, i tu padaš, tu zgriješiš prvi put, jer moraš, misliš da je jedini, zadnji, više nećeš. i tako... gledali film, al pacino, 'city hall'? probajte. i više se nikad nećete pitati zašto je netko bio dugo na vlasti, a umoče u svašta. nije tako počelo. tako će i tomo zeznuti, previše je morskih pasa, a on ipak zelen, ne vidi tri poteza unaprijed, a koje je netko već trasirao. kad bude na nečijoj stazi, bit će kasno, baš me zanima kako će se opravdavati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.