Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zarezali ga

Novi asfalt nije "izdržao" bez zakrpe ni nepunih mjesec dana

'16.08.2010., Sisak - Iako je Rimska ulica nedavno obnovljena i preko nje postavljen novi sloj asfalta, ovih je dana ponovo prekopana. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL'
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
17.08.2010.
u 07:00

Cesta je uređena ovoga ljeta i na nju je stavljen novi sloj asfalta. No, već nakon nekoliko tjedana stiže prva "zakrpa".

SISAK – Učestala sisačka praksa nekoordiranja radova različitih izvođača i ovaj put je, doduše indirektno, dovela do toga da je svježe postavljeni asfalt u Rimskoj ulici, nakon nepunih mjesec dana, opet načet.

Naime, stradala je kanalizacija, te je novopostavljeni asfalt izrezan da bi se mogao popraviti kvar. Kanalizacijska cijev je, po svemu sudeći, pukla baš za prethodnih radova, no to prilikom asfaltiranja nije bilo zamijećeno. Možda neće biti dodatnih troškova zbog toga za Grad Sisak, jer će kvar otkloniti oni koji su ga i napravili, no nova novcata cesta tako će dobiti svoju prvu zakrpu, a da se asfalt gotovo nije ni ohladio.

Ključne riječi

Komentara 1

BS
branko_sk
22:55 18.08.2010.

Izgleda da se TVIM drži one poslovice \"DOBAR POSAO TREBA ČUVATI\" Samo za taj propust kontrole iz grada netko bi trebao završit tamo gde je večina u Tomislavovoj popularno BIRO! Ali prije toga da ga USKOK pročešlja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije