Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULI PREMA KNINU
Povratak na članak

Nove vođe HV-a: Pokazat ćemo Domovini tko smo i kakvi smo!

Od Udbine do Knina 59 pripadnika i djelatnika Središta za razvoj vođa „Marko Babić“ hodnjom kroz tri županije, prijeći će sveukupno 88 kilometara

Komentari 10

NL
ne__lupetaj
18:47 27.10.2019.

Ma kakav Knin, idite na granicu sa bosnom dok jos nije kasno, otkacite se budalesanja, stanje postaje kriticno.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:33 27.10.2019.

Sretno dečki !!!

VL
DU
Deleted user
15:58 27.10.2019.

1996/1997 Zadar Šepurine naj bolji dani,dok sam živ pamtit ću te dane.

VL
CR
CroZrakomlatNo1
10:11 27.10.2019.

Bog, RKC, oružje, vojnici, pobjede u ratovima....sve je to dio od Boga izabranog Cro naroda!!! Bog nas voli i zato hrvati nikad u povijesti nismo bili porazeni nit becemo bit! Ni sad rusija kina be mogu pobjedit Boga i Bozjeg naroda! Neka zivi Bog! Neka zivi Croatia i Croati! Neka zivi RKC! Neka zivi Gospa!

VL
CR
CroZrakomlatNo1
10:21 27.10.2019.

Da smo zaista od Boga izabrani narod ima mnoooogooo dokaza! Jedan je i da iz Cro vojske nema ni jede informarcije da bi bi bili pripadnici slavne Božje vojske nesto drugo kao heteroseksualci. To je vrlo vazno kako je pokazalaa povijest. Ima povijestnih dokaza kako su recimo vec u staroj grcki ( antika) vojnici bili zaljubljeni jedan u drugog. Zbog toga su izbija i svadje mrznje...a u borbi zaljubljeni nekako su se bojali za svoje partnere. Takvi se slucaji ponavljanju kroz povijest u svih oruzanih snaga sve do danas. Ali Božja Cro vojska je uz Boga pravedna, zdrava, najbolje obucena i nepobjediva! Nisam šovinista ali u borbi je ne heteroseksualcima zivot visoko ugrozen!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.