Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narodna samosvojnost Makedonaca
Povratak na članak

Nove stare igre s imenom Makedonije

Bilo bi smiješno da Belgiju netko poželi nazivati »bivšom španjolskom Nizozemskom« jer su južne pokrajine bile pod vlašću španjolske krune od konca XVI. do početka XVIII. stoljeća

Komentari 18

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
22:35 13.01.2018.

Grčka radi istu stvar što i zlovenci i neka se srame zbog toga

VL
NV
NV
23:19 13.01.2018.

Nije mogla Hr diktirat Austriji nikad ništa. Moglo je obratno a posebno da je pobijedila u 1. sr, ali su ih srbi najurili tamo gdje su sad. Za makedonce je sve jasno. Ne postoje kroz povjest do Tita,komunista i 45.To su činjenice, a može se pisat lažna povjest to je tako dobro poznato.

VL
BR
Brankko
03:46 20.05.2018.

Tvrditi da Makedonci ne postoje "do Tita" i sl., malo je bedasto, jer ne postaje se narodom "političkim činom". Po takvoj iskrivljenoj logici ni mi Hrvati ne bismo bili Hrvati u cjelini jer se mnogi dijelovi današnje Hrvatske u srednjem vijeku uopće nisu nazivali Hrvatima i Hrvatskom.

VL
PO
pokupecs
10:26 14.01.2018.

Hrvatski portal koji protezira srpske stavove, lazi i neistine. Zadnji trzaji velikosrpske politike pripajanja tudjih zemalja

VL
KA
Kameni
01:06 14.01.2018.

Juzna Srbija. Srpski car Dusan je stolovao u Skoplju kad je Srbija pod njim bilas najjaca ikada, na 3 mora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.