Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nove redizajnirane stranice pretplate i kluba Moj Večernji

pretplata, moj večernji (1)
Foto: VL
1/3
PR
Autor
PR članak
21.01.2011.
u 13:41

Nove redizajnirane stranice omogućavaju lakše i jednostavnije internetsko naručivanje pretplate i veće mogućnosti interakcije s postojećim pretplatnicima, članovima kluba Moj Večernji

Od danas sve informacije i novosti vezane za pretplatu na Večernji list i pogodnosti kluba pretplatnika Moj Večernji možete pratiti i na redizajniranim stranicama pretplate na http://pretplata.vecernji.hr i kluba pretplatnika na http://moj.vecernji.hr.

Nove redizajnirane stranice omogućavaju lakše i jednostavnije internetsko naručivanje pretplate i veće mogućnosti interakcije s postojećim pretplatnicima, članovima kluba Moj Večernji.

Uz pretplatu čitajte Večernji list već od tri kune dnevno

Nova redizajnirana stranica pretplate svim zainteresiranim za pretplatu na Večernji list na jasan i vizualno atraktivan način predstavlja sve modele pretplate od kojih svaki ima svoju prednost. Pojednostavljen postupak narudžbe u nekoliko koraka omogućava vam internetsku narudžbu. Najveća prednost pretplate vrijedna je ušteda u odnosu na cijenu na kiosku. Ovisno o modelu i načinu plaćanja možete godišnje uštedjeti do 711 kuna samo na temelju povoljnije cijene. Uz pretplatu ne morate se brinuti o kupnji novina jer Večernji list dolazi na vaša kućna vrata uz besplatnu dostavu do 7 sati ujutro.


U ponudi su brojni modeli akcijskih pretplata, standardna godišnja pretplata a i fleksibilni i prihvatljivi modeli kratkih pretplata. Prednost akcijskih pretplata uz cijenu od već 4,98 kn po primjerku vrijedan je dar koji očekuje sve nove pretplatnike na području ručne dostave u RH. Kratki modeli pretplate svim novim pretplatnicima Večernjeg lista daju jedinstvenu priliku da Večernji list čitaju već za tri kune po primjerku što je najpovoljnija cijena na tržištu. Uz kratke modele svi zainteresirani mogu testirati sve prednosti pretplate te nastaviti uz neki od modela akcijskih pretplata u ponudi.

Uz pretplatu do članstva u klubu pogodnosti Moj Večernji
Svi novi pretplatnici na godišnju pretplatu automatski postaju članovi kluba pretplatnika Moj Večernji. Popusti kod brojnih poslovnih partnera kluba osiguravaju vrijedne uštede svim članovima kluba. Nova stranica kluba Moj Večernji svim pretplatnicima daje informacije o svim pogodnostima, aktualnim nagradnim igrama, novostima i zanimljivostima. Magazin Moj Večernji dostupan je sada za prelistavanje i na internetu uza sve zanimljivosti koje u svakom broju očekuju sve pretplatnike. Prvih stotinu pretplatnika, članova kluba koji se registriraju sa svojim podacima s članske kartice Moj Večernji na http://moj.vecernji.hr očekuju darovi kluba Moj Večernji i Večernji  shopa.
 
Komentirajte redizajn stranica
Pošaljite nam svoje komentare, prijedloge i pitanja vezana za nove redizajnirane stranice. Komentare o novoj stranici pretplate možete poslati na pretplata@vecernji.net, a sve komentare vezane za stranicu kluba šaljite na mojvecernji@vecernji.net.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?