Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVA HZJZ-a
Povratak na članak

Nove izmjene: Evo kada bi se trebali cijepiti oni koji su preboljeli koronu i koliko traje samoizolacija

Podsjetimo, u posljednja 24 sata zabilježena su 1802 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2

Komentari 6

GR
gravitacija
19:50 26.03.2021.

Cijepiti se oni koji su imali koronu, onda se cijepiti oni koji su cijepljeni, onda se cijepiti oni koji su imali koronu i cijepljeni i na kraju cijepiti se svakih mjesec dana iako nema svrhe.

VL
AA
aabbcc
22:16 26.03.2021.

Nije nikome zabranjeno ali jasno je da oni koji su preboljelii a nisu imali nikakve simptome ili vrlo male, ne trebaju se cijepiti nikada i zasto bi se cijepili ako im ta korona, DOKAZANO virus ne moze nista ? /molimm objasnjenje zasto?/.

VL
US
Usputni
23:55 26.03.2021.

Prebolio sam tu "smrtonosnu" bolest prije 30 dana a da to nisam niti znao, slučajno sam otkrio pri pretragama za moju kroničnu bolest, ne trebam niti spomenuti da baš nikakvih simptoma nisam imao, a nisam niti mlad više, preko 50 sam. Zato, što dalje od mene sa tom spikom o cijepljenju sa tim opasnim i neprovjerenim tekućinama, čak i da nisam prebolio, NIKADA se cijepio ne bih!

VL
DU
Deleted user
20:11 26.03.2021.

Kako je nestala gripa tako su nestali i migranti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.