Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pučka pravobraniteljica:
Povratak na članak

Nove ceste i kulturni programi neće zaustaviti iseljavanje iz Vukovara

Pravobraniteljici Lori Vidović Vukovarci se žale na tešku financijsku situaciju, ovrhe, pravosuđe...

Komentari 8

TO
tomisl
19:00 18.11.2017.

lakse je jedikovat i ici putem manjeg odpora , otici robovat u tudjinu negoli ostat u lijepoj Domovini i borit se za bolji zivot. Zivila Hrvatska !

VL
TR
TrvtkoKomadina01
13:46 18.11.2017.

Možemo u vukovar upumpati još više milijardi, no nećemo pobuditi optimizam, volju za radom i stvaranjem, jer ima previše onih koji imaju velike mirovine i druge privilegije a ništa ne rade,

VL
Avatar Damir
Damir
13:50 18.11.2017.

I da. Prije su Srbi tjerali Hrvate iz Hrvatske trbuhom za kruhom. Tko sada tjera Hrvate? Prije su novci isli u Beograd. A kuda sada idu novci? Vama u džepove? Veliki domoljubi. Fuj sram vas bilo.

VL
DU
Deleted user
15:11 18.11.2017.

sta ova nasilnica, spremna na svaki zlocin, radi u Vukovaru.

VL
Avatar Damir
Damir
13:45 18.11.2017.

Ajde, ajde Vladimire dajte ljudima posla i postenu placu pa onda filozofirajte. Cudo jedno kako je cak i jedna Irska u tome jaca od vas. Irci poznati po turizmu. Ne. Uglavnom sve cete vi napraviti osim dati ljudima da normalno i dostojanstveno zive od svog rada a i nakon njega. U cijeloj drzavi a posebno u Vukovaru i Slavoniji. Sram vas bilo. I ne, ne trebas mi nista odgovorati ne zanima me.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.