Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI MEDIJI

Jeziv slučaj iz Austrije: Kamera snimila ubojstvo djece? Majka završila u bolnici i na vještačenju

polizei
nph / Kohring/PIXSELL
26.07.2023.
u 13:08

Prema policijskom izvješću i policajci su ostali prestravljeni kada su  naišli na mrtva tijela 7 mjesečne i 7-godišnje djevojčice. Odmah su u pomoć pristigla i dva helikoptera i više kola Hitne pomoći. Nažalost bilo je prekasno

Kako danas izvještava austrijski dnevni list “Österreich”, ali i drugi domaći mediji 36-godišnja majka, inače medicinska sestra i logopedinja po zvanju, koja je u Absdorfu kraj Tullna u pokrajini Donjoj Austriji ubila u ponedjeljak dvoje vlastite djece, dvije djevojčice od 7 mjeseci i 7 godina prebačena je po nalogu Državnog odvjetništva u St. Pöltenu u Centar za forenzičku terapiju.

To je listu Österreich potvrdila i njena odvjetnica, poznata austrijska odvjetnička zvijezda Astrid Wagner. “Zaista tužan slučaj, koji osobno shvaćam vrlo ozbiljno”, rekla je Wagner dodavši kako je “čin neshvatljiv”. Prema njenim riječima pretpostavlja se da se radi o “akutnoj duševnoj bolesti”.

Napomenula je kako njena pacijentica ima “psihijatrijsku anamnezu” i da se je dugo liječila. Odvjetnica očekuje da će psihijatrijsko vještačenje utvrditi da li je njena pacijentica bila uračunljiva u vrijeme dok je počinila ovo jezovito zlodjelo. Kako piše austrijski lit, uz psihičke probleme, 36-godišnju ženu su navodno mučili i novčani problemi.

Roditelji ubijene, točnije rečeno u bazenu udavljene djece, su navodno imali probleme s otplatom rata kredita kojeg su uzeli za izgradnju kuće s bazenom. Tog istog bazena u kojem su u ponedjeljak nasilno okončana dva dječja života. Njihovu borbu za život i ali i majku prilikom tog jezovitog čina, navodno je snimila i video kamera, postavljena u prostoru kod bazena, s ciljem da se spriječi da se djeca utope.

Prava ironija sudbine, tvrde mediji. Nakon što je utopila svoje dvije kćeri nazvala je svoga supruga, ispričala mu kako je ubila njihovo dvoje djece i da će sada ubiti i sebe. Potom je sjela u automobil i pokušala izvršiti samoubojstvo, zaletjevši se u drvo uz cestu. U nesreći je ozlijeđena i prebačena u obližnju bolnicu, ali prema riječima glasnogovornika donjoaustrijske policije, život joj nije bio u opasnosti. Preživjela je, a to joj je, kako izvještava list Österreich, “sada najviše žao”. Da podsjetimo! Nakon što je otac nazvao policiju i ispričao što mu je supruga rekla na telefon, policajci su odmah izašli na mjesto događaja i kroz otvorena vrata balkona ušli u zajedničku kuću bračnog para.

POEVEZANI ČLANCI:

Prema policijskom izvješću i policajci su ostali prestravljeni kada su  naišli na mrtva tijela 7 mjesečne i 7-godišnje djevojčice. Odmah su u pomoć pristigla i dva helikoptera i više kola Hitne pomoći. Nažalost bilo je prekasno i  liječnicima nije pošlo za rukom reanimirati odnosno vratiti u život dvoje djece. U Absdorfu, mjestu počinjenog zločina i cijeloj okolici vlada šok i nevjerica. Mnogi mještani su rekli medijima kako je mladi bračni par bio vrlo drag i da su djelovali sretno. Tim više su iznenađeni jezovitim činom 36-godišnjakinje, koja je policiji priznala da je ubila dvoje svoje djece. Razlog zašto je to učinila, morat će pokušati odgonetnuti psihijatri i drugi vještaci.

>> VIDEO Austrijanac koji je vozio u automobilu troje djece i mrtvu suprugu u prtljažniku govorio je istinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije