Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGE POVJERENSTVA
Povratak na članak

Novaković: Frka Petešić nije ni prvi ni jedini slučaj, zbog državnog stana istražuje se i Banožić

Novaković je rekla kako Plenković "može smatrati da to nije relevantno pitanje", ali da "Povjerenstvo danima prati što se dešava i koje informacije izlaze"

Komentari 2

RA
radolizem
22:27 20.01.2022.

Povjerenstvo je institut koji je nebitan. U ovom slučaju samo postoji DORH, sudski postupak i presuda. Presuda može biti oslobađajuća ili osuđujuća. Ima neki Europski istražitelj, ali oni se ne bave time jer je šteta koju je predmet ispod 150.000 eura.

VL
IB
iva.begovic
11:22 21.01.2022.

Zagreb je ranjeni grad, stradao od potresa i lošeg upravljanja u proteklom periodu. Stoga je bolno i ljuti me pročitati da je netko lažnom prijavom prebivališta na drugom mjestu izbjegao plaćati porez i prirez na dohodak u proračun Grada Zagreba.. To mene smeta, a ne dobivanje stana na korištenje. Ma, neka ih dobije deset, ne fali stanova imamo ih i previše, nedostaje ljudi. Od svakoga, a posebice od političara, očekuje se više osjećaja odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj živi i čiju komunalnu infrastrukturu koristi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.