Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara

Novac za popravak automobila spremila u svoj džep

servis
Sanjin Strukić/ PIXSELL
23.02.2011.
u 16:17

Ovjeravajući dokumente pečatom poduzeća koje više nije postojalo počinila je i kazneno djelo krivotvorenja službene isprave

Zbog prijevare i krivotvorenja službene isprave policija je Državnom odvjetništvu prijavila 33-godišnju Riječanku. Kriminalističkim istraživanjem Odjela gospodarskog kriminaliteta PU primorsko-goranske utvrđeno je da je 2008. godine ova Riječanka kao bivša direktorica jednog poduzeća prevarila vlasnika autoservisa iz Rijeke. Kako bi se okoristila, dovela je u zabludu zaposlenike servisa preuzimajući obavezu podmirenja troškova popravka vozila. Iako je od osiguravajućeg društva primila novac za popravak, prevarantica ga nije nije predala servisu već je 11.640 kuna zadržala za sebe.

Također je utvrđeno da je iste godine koristila pečat tvrtke kojoj je bila direktorica neovlašteno ovjeravajući dokumente iako je znala da je zbog dovršenoga stečajnog postupka poduzeće kojem je bila direktorica izbrisano iz sudskog registra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije