Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Novac s humanitarne večeri "Imota u Lisinskom" ide Zakladi Imota

U K.D. Vatroslava Lisinskog održat će se humanitarna večer Imotske krajine pod nazivom "Imota u Lisinskom".
18. listopada 2011. u 15:25 2 komentara 5 prikaza
'gradska...Zagreb...02.10.2009.    Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, u dvorani koja se obnavlja jucer je izbio pozar. Zbog gustog dima ocevid se nije mogao odmah obaviti. Izgorila su sjedala u prv
Foto: 'Goran Stanzl/VLM/Pixsell'

U dvosatnom kulturno-zabavnom programu koji će voditi Miroslav Škoro i Vedran Mlikota predstavit će se bogata kulturno-povijesna baština Imotske krajine, a u revijalnom dijelu programa nastupit će Miroslav Škoro i njegov prateći sastav te brojni gosti.

Imota u Lisinskom održava se već treću godinu. Godine 2009. prihod manifestacije u iznosu od 200 tisuća kuna doniran je Centru za odgoj i obrazovanje u Dubravi te OŠ Imotski za učenike s posebnim potrebama. Prihod druge manifestacije, 300 tisuća kuna, utrošen je za mobilni inkubator, sterilizator i ultrazvuk koji su donirani, nažalost još uvijek zatvorenom rodilištu u Imotskom, a trenutačno ga koristi jedinica Hitne medicinske pomoći u Imotskom.

Sve zavičajne udruge Imoćana u Zagrebu i Hrvatskoj, kao suorganizatori manifestacije, pripremit će u predvorju dvorane bogati domjenak s gastronomskim specijalitetima Imotske krajine, tako da će prisutni nakon službenog programa imati priliku degustirati vrhunska imotska vina, domaći pršut i nadaleko poznatu Imotsku tortu. Cjelokupni prihod ovogodišnje humanitarne večeri "Imota u Lisinskom" namijenjen je novoosnovanoj Zakladi Imota koja će kontinuirano skrbiti o raznim humanitarnim potrebama pojedinaca, udruga i institucija na području Imotskog i Imotske krajine.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • -obrisani-:

    baš lijepo!

  • Deleted user:

    E kad bi i naša politika bila na razini ovakvih humanitarnih akcija gdje ljudi svojom dobrotom i ljubavlju pokazuju da kada se hoće da se i može!