Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Davor Romić:
Povratak na članak

Novac nije izgubljen, uzet ćemo 2,6 milijardi eura za ruralni razvoj

Dok mjerodavne agencije ispituju nepravilnosti natječaja za mjeru 4., oni koji su na njemu prošli čekaju novac i prijete tužbama

Komentari 2

DU
Deleted user
15:08 02.06.2016.

I što će sada biti? Hoće li se pokrenuti istražni postupak protiv bivše vlade? Jesu li bili u sukobu interesa? Za sve moraju vrijediti ista pravila i isti kriteriji - ako si pogriješio, moraš odgovarati! Dosta je bilo da hrvatski narod samo pasivno promatra političare dok uništavaju ovu zemlju i bogate se na račun naroda. Svaka osoba koja je dobila čast predstavljati i voditi narod mora odgovarati isključivo narodu i narodnim interesima, a ako se ogriješi o to, mora biti kažnjen. Meni osobno je postalo neshvatljivo i čisto me zanima do kada će hrvatski narod trpiti ovakve stvari.

VL
DU
Deleted user
12:51 02.06.2016.

Davor, gdje si? Hoće li više završiti isplata poticaja za OPG? FDa nam ne dade Jakovina jesenas po tebi ove godine ne bi dobili ni lipe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.