Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
140 MILIJUNA KUNA GODIŠNJE
Povratak na članak

Nova zapošljavanja neslućenih razmjera iako ih zakon brani i nema potrebe za njima

Provodi li se u znanosti i visokom obrazovanju sustavna antireforma

Komentari 1

LA
Laci
10:44 16.11.2018.

Odlična opsevacija nelogičnosti u visokoškolskom obrazovnom sustavu glede trošenja novaca i "gomilanja" kadra od vjerojatno male koristi i za ustanove, i za znanost i općenito. No molio bih poštovanu dr.sc.Beatu Hallasy da u jednom budućem slijedećem tekstu objasni što zapravozapravo znači biti znanstvenik, jer imam dojam da u svim područjima imamo daleko više znanstvenika od "znanja" ?! Može li mladac koji je tek diplomirao nastaviti školovanje za "znastvenika", ? Kakva korist od znastvenika koji nema iza sebe nikakvo praktično iskustvo na rješavanju bilo kakavog realnog problema, već samo ima "objavljene članke" ? imamo previše "znanstvenika" u odnosu na "uspjehe" koje postižemo na svim područjima druptvno-gospodaskog života u nas!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.