Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov superpaket

Nova Večernjakova enigmatika s odličnim nagradama

Večernjakova enigmatika
VL
25.03.2015.
u 13:02

Dobar recept za odličan početak vikenda krije se u novom broju omiljene Enigmatike

Razbibriga, zabava i provjera znanja? Sve to možete pronaći u zabavno-enigmatskom prilogu prepunom izazovnih križaljki, talijanki, sudokua, osmosmjerki, skandija i raznovrsnih pitalica. Također, očekuju vas i šahovski problemi, mozgalice, slike razlike, kao i novi nastavci uzbudljivog stripa Nipper i odlični vicevi. Osigurajte svoj primjerak zabave na čak 56 stranica za samo 3 kune uz Večernji list već u petak, 27. 3.

Ovdje su i nova nagradna iznenađenja na čak 30 nagradnih stranica! Svatko će pronaći nešto po svojem ukusu, a posebno izdvajamo komplet knjiga Franjo Tuđman – osobni dnevnik, komplet 5 DVD-a "Smrt Jugoslavije" i odličnu knjigu "200 najpopularnijih biljaka koje ćete lako uzgojiti".

Potražite na svim kioscima u petak 27. 3. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 10 kuna i osvojite neku od ovih vrijednih nagrada.

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu svoju omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 3 kune po primjerku. Pretplatite se na broj 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i uživajte svaki tjedan uz svoj omiljeni zabavno-enigmatski prilog!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije