Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrgorac u tuzi

Nova tragedija: na pogrebu Davora Jovića preminuo njegov prijatelj

lampaš
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
30.11.2017.
u 16:08

Dropulićev pogreb bit će u petak u 14 sati u Velikom Prologu

Na posljednjem ispraćaju Davora Jovića, iznenadno preminulog junaka Domovinskog rata, dogodila se još jedna tragedija - preminuo je njegov prijatelj Jure Dropulić.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Dropuliću, policajcu i dragovoljcu Domovinskog rata, pozlilo je na sprovodu održanom u Vrgorcu te je kasnije preminuo u kolima Hitne pomoći.

- U koloni je pozlilo jednoj osobi, koju od ranije znamo jer je imala probleme s visokim tlakom. Čovjek je doživio infarkt, krenuli smo s njim u KBC Split, no nažalost preminuo je u Ravči, na putu za Split - rekao je dr. Mate Kasalo, voditelj vrgoračke Hitne pomoći.

Dropulićev pogreb bit će u petak u 14 sati u Velikom Prologu.

Pogledajte i galeriju s presude "šestorci" u Haagu:

lampaš
1/16

Komentara 11

MO
mobitel20
16:29 30.11.2017.

Pocivaj u miru Bozjem.

Avatar kravata
kravata
16:34 30.11.2017.

neznam zasto pisete o braniteljima kad smetaju vise pola hrvatske koji smatraju da su krivi sto imamo takvu kakvu hrvatsku a ne veliku srbiju. sramotno ali istina a ti isti vode i dozvoljavaju preko javne televizije kao jucer da nakii ne hrvat drzi prodiku kako cemo imat novog sveca a drugom redu povezao sa pokojnim stepincom. pokojnog stepinca su otrovali komunisti silom a ovaj hrabri general sam sebe. sram ga bilo i one koi su ga jucer pustili da govori.

BO
boskovic
16:55 30.11.2017.

i jos jedan i jos jedan i tako redom branitelji cudo zasto dizu ruku na sebe pa onaj pilot imao dobru sluzbu zdrav i jos mlad pa sa mosta u more sto se dogadja ima li nacina da se to zaustavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije