Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovjeska šuma

Nova sloboda na poljsko-bjeloruskoj granici

DW video screenshot
02.10.2015.
u 09:13

Bez velikih, ali ne i bez ikakvih prepreka. Naša reporterka odlučila je isprobati kako ova nova sloboda kretanja na poljsko-bjeloruskoj granici funkcionira u praksi

Nacionalni park Bjelovjeska šuma nalazi se na granici Poljske i Bjelorusije, zemlje o kojoj se često govori kao o posljednjoj diktaturi u Europi. Posjetitelji parka odnedavno mogu bez velikih birokratskih prepreka prelaziti granicu koja ga presijeca.

Bez velikih, ali ne i bez ikakvih prepreka. Naša reporterka odlučila je isprobati kako ova nova sloboda kretanja na poljsko-bjeloruskoj granici funkcionira u praksi.  

Komentara 1

BU
Bulaba
09:37 02.10.2015.

Oh, koja slučajnost, isprobavanje mogućnosti slobodnog prolaska granice između Poljske i Bjelorusije baš sada, u svjetlu mogućnosti zatvaranja mađarske ograde. Ahahaha, pa kaj ste normalni, kaj stvarno mislite da će migranti sada kad počinje zima okrenuti u zaleđenu Transilvaniju, pa preko ratom zahvaćene Ukrajine, pa na Bjelorusiju u kojoj će biti metar snijega, odnosno prijeći nekoliko tisuća kilometara pustopoljine šibane ledenim vjetrom, da bi ušli u neprijateljski raspoloženu Poljsku i došli do Njemačke, ako mogu fino i bez puno muke kod svojih Zoke i Ostoje na puni pansion, i onda samo čekati priliku da ih netko prešverca do Njemačke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije