Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka nalaz inspekcije
Povratak na članak

Nova ravnateljica Centra: Ako je bilo propusta djelatnika, mogući su otkazi i sankcije

Navela je kako bi u utorak ili srijedu trebali biti poznati rezultati stručnog nadzora Centra te će se na osnovu njih dalje postupati.

Komentari 28

GR
Grandstar
08:18 04.04.2021.

Da svi ti uhljebi u tim ustanova znaju da ce i oni dobit min 5godina odmora u zatvoru a ne drugo radno mjesto radili bi oni to vrlo svijesno i 5 puta preispitali svoje odluke a ne cekali placu ii bolovanja izmisljene sastanke neke gluposti Ovaj slucaj je savrsen prikaz svih nasih sluzbi i njihovog rada Ovjek pokusavaju rijesit posljedicu a ne uzrok jer uzrok su oni i njihov nerad Jadna je drzava u kojoj se narod ne boji zalona

VL
Avatar fidelio
fidelio
08:20 04.04.2021.

Uvijek podijele otkaze i vuk pojeo magare. A kontrole? A edukacije? A osobna odgovornost? A bolja organizacija? A veće ovlasti? A veći budžet? A bolji zakoni za manje birokracije pri usvajanju? Bilo što što bi bilo pravo rješenje ćemo preskočiti, jer smijeniti je lako. I onda dođe neki drugi jednako motiviran i vozi dalje - do slijedeće tragedije.

VL
DU
Deleted user
09:40 04.04.2021.

Čuj ako je bilo..bilo je sigurno,samo što ćete pokušati sve zataškati.

VL
ZI
zinegoid
13:05 04.04.2021.

sramotna izjava, ako je njena treba ju odmah smijeniti. neka objasni zbog čega je smjenjen njen prethodnik, možda zbog toga što nije bilo propusta. strahota sustava-preplaćenog ....

VL
CO
Condorgrab
17:15 04.04.2021.

A gdje su imena tih "roditelja" ? Gdje su imena drolja koje su se uhljebile u tom Centru i koje su naredile da se dijete iz udomiteljske obitelji vrati ovim zvjerima. Gdje je ime one drolje od psihologinje koju je baka moljakala da dijete ostavi kod udomitelja i dijete je PRED NJOM POVRAĆALO (zbog cerebralnog krvarenja), a ONA ga je vratila natrag tim zvijerima. 6 štićenika izgorilo je u ilegalnom domu, otac bacio četvero djece preko balkona, a banda socijalna je za sebe izborila status "zaštićene osobe". A ova "zamnjenica" ni o čemu nema pojma. Ona čeka nekakvo "izvješće"...ona je "zaštićena osoba"...U Kini bi već cijeli taj Centar bio za glavu kraći...

VL
Avatar Proleter
Proleter
10:50 04.04.2021.

"Ako je bilo propusta djelatnika". Ma jok. Propust je napravila beba.

VL
DH
dalibor.hren
10:31 04.04.2021.

"Ako je bilo propusta"??? Najmanje od svih je kriv razriješeni dužnosti, ravnatelj! Ako je kriv on, onda je za cipelu i ministar!!!

VL
LE
lebert
17:13 04.04.2021.

a što sada Jana malena preminula treba sve vas smjestit iza rešekata na duže vrijeme sramota vas bilo

VL
DU
Deleted user
08:19 04.04.2021.

...ako se otkriju dokazi... Beroš još uvijek traži dokaze o prekorednom cijepljenju od prije dva mjeseca... i ništa.

VL
LU
Ludwik
12:54 04.04.2021.

Jel ova gospođica na slici udata?

VL
SA
samoborka
10:38 04.04.2021.

Sad će vama Samoborka reći sve po redu. Kao prvo, ova će priča kao i apsolutno sve do sada, biti još par dana u medijima, iza toga se je više nitko neće sjećati niti ju spominjati. Kao drugo, apsolutno Nitkoo neće ni za što odgovarati jer će sve biti razvodnjeno tvrdnjama svih u lancu socijalnog i sudskog sustava "nije do mene i nije do nas" i ponovno će pojesti vuk magare. Kao milijun puta do sada. Kao treće, te eventualne tzv smjene nekog pojedinca s funkcije završe tako da taj pojedinac dobije još bolju poziciju unutar sustava u kojem je (odnosno Nije) do tada radio/la..bitno je samo prikazati da se "nešto poduzelo". Kao četvrto..u Hrvatskoj se nikada, apsolutno nikada u ništa ne zadire jer svugdje se štite interesi kumova, kompića, pajdi, ljubavnica, rodbine i svih ostalih neradničkih uhljeba. Hrvatska je, dragi moji, izgubljeni socijalistički slučaj, nesposoban i nevoljan napokon jednom u povijesti preuzeti odgovornost nad samim sobom, prestati si tepati i umišljati si, zasukati rukave i uloviti se posla. Hrvatska je podijeljena na toksičnu ljevicu i niš koristi (nazovi) desnicu, a u potpunosti ujedinjena u neradu, neodgovornosti, lopovluku i traženju kriv(a)ca za vlastitu jalovost.

VL
ST
stefj
12:19 04.04.2021.

Ajde da mi je to vidjeti u životu, da netko iz javnih struktura dobije otkaz. Mislim da nema niti teoretske šanse...

VL
CO
Condorgrab
17:16 04.04.2021.

A sada na scenu stupa čuveno Šeksovo pravosuđe. Oni koji su se jučer rodili, možda za života dočekaju presudu...

VL
WI
wisnja7
18:11 04.04.2021.

Nisu dovoljni otkazi, kazneno gonit i zabrana rada U sustavu socijalne skrbi ikada vise

VL
KO
Kokoiduhovi
11:14 04.04.2021.

"Ako je bilo..." Naravno da je bilo...a posljedice onoga što birokrati zovu "propustom u radu", za neke znači smrt ili invalidnost, psihičke traume za cijeli jadni život....a birokrati "Ako je bilo" Barem da je rekla; Sve propuste ćemo strogo sankcionirati, svi će snositi posljedice propusta. Jadno.

VL
VE
vecernji5
10:55 04.04.2021.

Ovi odurni paraziti iz czssa uzimaju djecu normalnim ljudima jer "nemaju neki uvjet" a dotle zlostavljanu djecu ni ne prepoznaju. Drugim rijecima ne rade nista! Da smo u ikakvoj normalnoj zemlji, sad bi bilo prosvjeda. Ali smo medju ljudima koje zivo zaboli za druge.

VL
BO
bolnaistina
18:12 04.04.2021.

Izvršiti kompletnu kontrolu nad svim centrima, ima toga svugdje, samo je pitanje vremena, kada će se opet negdje tako nešto dogoditi.

VL
IL
ilicak
12:44 04.04.2021.

Bravo Mare legendo, svi oni koji ne rade svoj posao posteno i kako treba OTKAZ.Tako bih trebali svi radit pa da budemo ljudi a ne Osmanlije sto su bili potkupljivani

VL
AZ
azerty
21:19 04.04.2021.

Sad kad je djete umrlo ce se trazit krivac , u nasoj zemlji svi prave propuste jel znaju da ih kazna nece nikad stici ,imamo dosta primjera

VL
TA
Talleyard
09:31 04.04.2021.

Bolesni mediji od ovakvih tregedija prave senzacije, a ništa nije jednostavno. Koliko primjera sličnih ima gdje stvari završavaju dobro, kada se djeca vraćaju biološkim roditeljima. Ova histerija će opet spriječiti da i tamo gdje su dobri izgledi da djeca živo u svojim obiteljima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.