Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trovači

Nova prijava za sisačkog trovača Dragomira Pavlovića

Gordana Laktašić u pritvoru s mužem čeka daljnju istragu
Nikola Ćutuk/PIXSELL
12.10.2010.
u 16:04

Dragomira Pavlovića policija otprije sumnjiči da je zajedno s Gordanom Laktašić sredinom kolovoza otrovao Siščanku Jadranku Podgoršek.

Još jedna kaznena prijava podnesena je protiv sisačkog trovača, 36-godišnjeg Dragomira Pavlovića. Ovaj put policija ga sumnjiči za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode, razbojstvo i podvođenje.

Policija sumnja da je Pavlović 19-godišnju Siščanku potkraj svibnja ove godine zaustavio na ulici u Sisku te joj prijetio i uz primjenu fizičke snage odveo u svoj stan iz kojega je nije puštao dva dana. Žena je iskoristila njegov trenutak nepažnje i ipak uspjela pobjeći kroz prozor.

Tijekom prisilnog boravka u stanu osumnjičeni je nad djevojkom počinio i razbojstvo tako što joj je u kavu ubacio omamljujuće sredstvo, a potom joj ukrao mobitel i ručni sat čija je ukupna vrijednost oko 1200 kuna.

Osim toga, sumnjiči ga se da je na štetu te iste djevojke potkraj lipnja prošle godine počinio i kazneno djelo podvođenja tako da ju je nazvao telefonom te je uz prijetnju smrću prisilio da dođe u jedan sisački ugostiteljski objekt gdje ju je predstavio njoj nepoznatom muškarcu i rekao da mu uz novčanu naknadu mora pružiti seksualne usluge. Djevojka je potom s tim muškarcem otišla u sobu jednog sisačkog objekta u kojemu se pružaju usluge smještaja, gdje joj je muškarac dao 900 kuna i potom pokušao skinuti odjeću s nje, ali je ona pobjegla iz sobe i otišla u stan osumnjičenog 36-godišnjaka koji joj je uzeo svih 900 kuna dobivenih od nepoznatog muškarca.

Dragomira Pavlovića policija otprije sumnjiči da je zajedno s Gordanom Laktašić (31) sredinom kolovoza otrovao Siščanku Jadranku Podgoršek (46) tako što joj je u alkoholno piće stavio tablete protiv shizofrenije, od čega je nesretna žena umrla. Liječnici su isprva smrt Jadranke proglasili prirodnom, no naknadno je policija dobila informacije o tome da je u njenu smrt upleten sisački trovački dvojac te je toksikološkim vještačenjem to i dokazano. Još uvijek se čeka potvrda da su otrovali i profesora tjelesne kulture u Ekonomskoj školi Sisak Damira Zaimovića (62) koji je umro u srpnju. Njegovi posmrtni ostaci također su ekshumirani, no toksikoloških nalaza još nema.

Osumnjičeni izvanbračni par Gordana Laktašić (31) i Dragomir Pavlović (36) u pritvoru je od rujna, a od ranije Gordana ima zabilježenih 14 kaznenih djela, a Dragomir čak 39 prijava.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
mozel
10:11 13.10.2010.

Kada se znade za njihova djela i nisu osujecena za daljnje djelovanje,pa niste trebali jos da ih uhitite ili se je cekalo da naprave barem 1oo kaznenih djela pa da se onda otpocme sa uhidbom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije