Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vili beroš:
Povratak na članak

'Nova pravila u Njemačkoj pokazuju utemeljenost statusa Hrvatske kao najsigurnije destinacije'

Učvrstimo ovu poziciju poštivanjem mjera i cijepljenjem, poručio je Beroš

Komentari 5

VO
Volimrukomet
12:14 01.08.2021.

Prodjes samo Trogirom,Splitom i vidiš.. ljudi se drže svih smjernica..

VL
AA
aabbcc
19:29 01.08.2021.

Treba upoznati i upozoriti turiste da im još nije siguran povratak u Njemacku zbog pandemije koja tamo vlada. : )

VL
TO
tomzag
11:21 01.08.2021.

Imamo stanovnika kao Berlin ali na 56000 km2. Kakve mjere, kakve gluposti, kakva korona... Ali da će jesen biti čupava, čim počnu respiratorne bolesti - hoće. Baš me zanima gdje je točka strpljenja. Zasad balansirate dobro i uspješno kuhate žabe no ponekad, sasvim neplanirano, stvari krenu stihijski. E, onda ste ga naježili.

VL
ST
stefj
12:41 01.08.2021.

ovo maltretiranje neće prestati dok se ne prestanu brojati oni s virusom u nosu... Tko se boji, nek se cijepi, a sve mjere ukinuti odmah... Ako se to napravi, nestat će korone za par mjeseci...

VL
GO
GorenjeHiSense
10:42 01.08.2021.

Mozda bi bilo pametno, da trazimo prava manjine za hrvatske migrante u njemackoj. Tako bi mozda mogli i u takvim situacijama olaksat i ostalim njemcima putovanje u domovinu hrvatske manjine? Sta mislite?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.