Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE IZ SDP-A:
Povratak na članak

'Nova porezna reforma je skromna, imali smo bolji prijedlog'

SDP je predlagao da plaća mora rasti svima, a da bi do toga došlo trebalo se ići na povećanje osobnog odbitka.To bi bila bolja mjera od ove, smatra Grčić.

Komentari 12

DR
droza
16:29 26.07.2019.

Grčiću, u vaše mjere, a koje su bile dio tzv. plana 21., svi smo se imali prilike uvijeriti.. Obećali kroz pomenuti plan brda i doline, a devastirali apsolutno sve i apsolutno svima ogulili kožu sa leđa.. Licemjeri obični!!!

VL
SP
Savski_pijesak
16:33 26.07.2019.

Sdp je jedina socijaldemokratska stranka na svijetu koja je dolaskom na vlast smanjivala prava radnika , socijalu ,ukidala porodiljne naknade i smanjivala djecji doplatak a istvremeno trpala novac u javna poduzeca (Hep ,uljanik , 3 maj ...

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
17:17 26.07.2019.

Najbolji su mi ovi što drugima prigovaraju kako rade, a kad oni dobiju priliku neznaju ni jaje oguliti

VL
DL
dr Luigi
21:00 26.07.2019.

Zašto taj bolji prijedlog niste proveli za vrijeme svog mandata,sada prodajete naknadnu pamet.

VL
DR
droza
16:37 26.07.2019.

Mladi informatičari i znanstvenici imaju plaću višu od prosjeka i odlaze jer ih naše tvrtke ne mogu platiti dovoljno, pa će im povišica biti značajna. Ostalim radnicima reforma ne nosi veće plaće, ali otvara mogućnost da dobiju topli obrok, da im poslodavac plaća vrtić za djecu, smještaj i dopunsko zdravstveno osiguranje. To više država neće oporezivati kao dosad, pa će poslodavcima biti znatno jeftinije to dati radnicima i tako ih pokušati zadržati. Mali poduzetnici s prihodom do 7,5 milijuna trebali bi plaćati porez na dobit 12 posto, a dosad su, čim prijeđu tri milijuna, morali plaćati 18 posto. Dakle, Grčiću, mjera je dobra i treba ju pozdraviti..

VL
BO
borcanac
22:22 26.07.2019.

Javili se strucnjaci

VL
DU
Deleted user
13:02 27.07.2019.

Imali ste priliku 4 godine - nerada i neznanja - a sad pametujete i očekujete da vlada prihvati vaše prijedloge - prvo morate biti na vlasti da bi provodili svoje ideje a ne pametovati ministrima i vladi kako treba raditii - to vrijedi za tebe grčiću i za onog papagaja - lepom neobrijanom beri . Vi ste samo povećavali postojeće i uvodili nove poreze - najgora vlada ikad što je bila u Hrvatskoj

VL
AN
antonelić
20:06 26.07.2019.

zapanjeni smo da nitko od vrlih makroekonomičara nije ukazao na važnost povećanja povratne naknade za pet ambalažu sa 60 lipa na 1 kunu po boci ... a to pitanje je ključ napretka prema boljitku ... udruga rbbk - travno ...

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
17:48 26.07.2019.

Prvo pravo i osjetno rasterećenje rada je došlo u vrijeme ministra Lalovca. Nakon njega porasle su plaće, potrošnja i posljedično prvi rast stope BDP-a nakon recesije. Od tog trenutka Hrvatska bilježi stalan rast osobne potrošnje.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
16:26 26.07.2019.

Vidjet ćemo na izborima kako će proći HDZ. Ova odluka da samo mlađima od 30 god. raste plaća je sramotna. I oni misle da će sa tih par sto kuna spriječit odlazak. Znači da radnici stariji od 30 god. manjee vrijede. Mislim nije mi jasno da li su gledali statistiku u kojoj dobi su roditelji koji dobe i odgajaju djecu. Rijetko tko se ženi prije 25 godina. Najviše oko tridesete. A što je sa onima koji imaju 25,30, 35 god. staža. Takve se valjda smatra islužena roba. Dakle ova vlada je definitivno najgora, najpodlija, najnehumanija, lopovska..... Užas tko nam vodi državu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.