Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJA STRANKE

Milanović objavio da izlazi na izbore! 'Rijeke pravde dolaze, izlit će se na proljeće'

Izvanredna vijest
Foto: Vecernji.hr
1/10
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.03.2024.
u 15:43

Okupit ćemo saborsku većinu za vladu nacionalnog spasa. Sve neokaljane i čestite političke ljude i stranke pozivam na okupljanje, rekao je Milanović

Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na konferenciji za medije Peđe Grbina koju je SDP najavio za 15.30 sati. Na iznenađenje svih, medijima se nakon Grbinove kratke izjave obratio predsjednik i rekao da okuplja stranke i izlazi na izbore.  

- Ja na ovim izborima neću biti kandidat SDP-a za predsjednika Vlade, dopustite da pozdravim Zorana Milanovića, nositelja SDP-ove liste u 1. izbornoj jedinici i uskoro predsjednika Vlade - izjavio je Peđa Grbin na konferenciji za novinare na kojoj se nenajavljen pojavio i Milanović.

- U životima svakoga od nas postoje trenuci kad trebaš izaći iz zone komfora jer drugačije ne može. Taj čas je kucnuo na moja vrata nametom stanovitog Turudića. To je kanta koja je prelila septičku jamu svih nečistoća koje guše našu zemlju godinama. Svi pokušaji su završili s još većom bezobrazlukom. Došlo je vrijeme da se konji sedlaju. Okupit ćemo saborsku većinu za vladu nacionalnog spasa. Sve neokaljane i čestite političke ljude i stranke pozivam na okupljanje. Razlike između nas postoje, ali veća od razlika je vjera da radimo za dobrobit zemlje - kazao je Milanović. 

Izvanredna vijest
1/10

 

- Rijeke pravde dolaze, izlit će se na proljeće i živjet ćemo u jednoj boljoj, pravednijoj Hrvatskoj - rekao je Milanović. 

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako će Milanović dati ostavku na poziciju predsjednika RH te da će biti SDP-ov kandidat za premijersku poziciju. Kasnije je Milanović pojasnio da će ostati na dužnosti predsjednika države te da će podnijeti ostavku onda kada bude preuzimao novu dužnost.

VIDEO Politička bitka počinje, sve bitno o parlamentarnim izborima pratite na Večernji TV!

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 58

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
15:55 15.03.2024.

Zoka je genija za politiku.

ST
stozernik
16:12 15.03.2024.

Bravo predsjedniče! All in!

NO
Nordik
16:23 15.03.2024.

AP daje ostavku, kandidirati će se za predsjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije