Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUDI, CITROEN, MITSUBISHI...

Nova licitacija: Država prodaje 122 vozila, pogledajte što se nudi

licitacija
Foto: Screenshot
28.11.2016.
u 10:37

Uvjet sudjelovanja na dražbi je polog od 10 posto vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje se natječe

Javna dražba 122 vozila državnih institucija održat će se u subotu, 3. prosinca u prostoru Kazališta na Pešćenici (KNAP), izvijestio je organizator dražbe, tvrtka TRCZ automobili.  

 Zainteresirani kupci moći će se natjecati za vozila brojnih marki i brendova koja su dosad bila u vlasništvu MUP-a, Hitne pomoći, Hrvatske pošte, HAC-ONC-a, Hrvatskog centra za razminiranje i drugih državnih institucija, javnih tvrtki i agencija.

 Dražba će biti održana u subotu 3. prosinca s početkom u 9 sati, u prostoru Kazališta na Pešćenici, Ivanićgradska 41 a, dok će se vozila moći pregledati u četvrtak i petak, 1. i 2. prosinca,  od 10 do 14 sati u Donjoj Zelini, Donjozelinska 120, na skladištu TRCZ automobila. Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi oglašen je od ponedjeljka, 28. studenoga, na web stranici www.trcz.hr.

 Uvjet sudjelovanja na dražbi je polog od 10 posto vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječe, a tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima. Najmanji mogući iznos za podizanje iznosa je 200 kuna. Automobile možete pogledati ovdje.

>> Licitacija u subotu: Država jeftino prodaje 276 vozila

Komentara 8

Avatar babas
babas
18:43 28.11.2016.

Prodaju oldtajmere? Tu je možda jedino Audi iz ovog stoljeća,a bembara ima bar 25,30 godina.

Avatar nekakav
nekakav
16:31 28.11.2016.

kad vidim toyotu land cruisera iz 2009. za 66 tisuća kuna, nema potrebe da više uopće idem na stranice ovakvih licitacija. samo netko sa velikim insiderom može 'naletjeti' na ovakav auto. na njuškalu su takvi auti za 20k eura. štošto ovaj terenac nema, da je po takvoj cijeni? bez motora je, ono, viđeno-kupljeno, pa što bude? strahota, kako se nekome namještaju auti na kojima se da zaraditi i do 100%.

SI
Sinnsinn
12:44 28.11.2016.

država kroz drakonsko povećanje davanja za nove automobile pokušava biti "ekološka" a onda ova groblja koja zaslužuju odlazak pod prešu nudi građanima da od njih pokušaju sklepati kakvu hrđu koja zagađuje kao 10 novih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije