Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Nova godina donosi minuse, Silvestrovo bez snijega, ali snježni pokrivač stiže uskoro u nizine

snijeg
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
30.12.2015.
u 18:30

U unutrašnjosti bi u petak temperatura zraka cijeli dan mogla ostati ispod nule

Kakvo nas vrijeme čeka ovih dana? To se zasigurno pitaju mnogi koji se raduju proslavi Nove godine. Sudeći prema vremenskim prognozama, očekuju nas minusi, a ponegdje postoji i mogućnost snijega.

Portal Crometeo.hr piše da će u četvrtak, na Staru godinu, na Jadranu biti stabilno, uglavnom vedro vrijeme. U unutrašnjosti će biti suho i hladno vrijeme, jutro će biti hladno uz temperaturu od -7 do -2, a najviša dnevna jedva malo iznad nule. Crometeo piše kako će u unutrašnjosti novogodišnja noć biti suha, pretežno vedra i hladna, a snijega ili kiše neće biti. Petak, prvi dan 2016. godine, na Jadranu će obilježiti minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od -7 do -2°C, uz obalu i na otocima od -1 do 6°C, a najviše dnevne temperature kretat će se od 2°C ponegdje u zaobalju od 9°C na vanjskim otocima Dalmacije. U unutrašnjosti bi u petak i dalje trebalo biti suho, mirno i hladno vrijeme, a temperatura zraka bi cijeli dan mogla ostati ispod nule.

Državni hidrometeorološki zavod navodi kako će do subote biti djelomice ili pretežno sunčano i u unutrašnjosti hladno. U subotu se očekuje postupno naoblačenje sa zapada do kraja dana s oborinama. U noći na nedjelju i u nedjelju na Jadranu će biti kiša, a u unutrašnjosti u početku kiša, zatim snijeg uz stvaranje snježnog pokrivača i u nizinama.

>> Do kraja godine suho i stabilno. Doznajte kada je moguće zahlađenje

>> Uštedjet ćete na grijanju, ali za zdravlje je bolja hladnija zima

Komentara 6

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
22:59 30.12.2015.

Ne mogu da vjerujem! Pa kud usred zime takva prognoza?

QW
qwas33333
01:43 31.12.2015.

ovakve vijesti ja zovem meteorološki teror.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije