Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
James B. Foley

Nova faza rata, Putin gađa kritične točke Amerike i Europe: Podmorskim udarom ekonomiju baca u kaos

12.10.2022.
u 22:20

Pitanje je kakva je Putinova trenutačna strategija i kamo rat sada vodi? Polazna točka analize prepoznavanje je ruske vojne slabosti i nesigurnosti njezina položaja u Ukrajini

Komentara 88

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
22:49 12.10.2022.

zanimljiv video objavili su rusi sa Stanislavom Bogdanovom, novim herojem "Ruskog svijeta". Završio je u zatvoru 2013. jer je nasmrt pretukao suca. Dobio je 23 godine. Iz zatvora je otišao ravno u rat u Ukrajini kao dio PVK-a "Wagner". Sadada je slobodan s diplomom i medaljom, ali bez noge. U videu su pored njega ništa manje slični "junaci" s amputacijama.

KA
karijes
22:33 12.10.2022.

Štakor najviše sebi kopa grob u Sibiru gdje je pogubio i pokopao mnoge ruske domoljube kao staljin i ostali zločinci koji su samo željeli slobodu i demokratsku Rusiju

XA
xaron
05:55 13.10.2022.

Ma kakvi podzemni kablovi. Putinovo najjače oruźje su energenti. Udruźen sa OPEC-om uspio je smanjiti njihovu proizvodnju nafte za 2 miliona barela dnevno i time odrźati njenu visoku cijenu. Nikakve pobjede ili porazi u Ukrajini ne pogadjaju US kao rast cijene nafte. Sada su traźili od Saudijaca da bar odgode taj rez u proizvodnji do izbora narednog mjeseca da bi se spriječio rast cijena na pumpama prije izbora. Jedino što je vaźno ( svim ) polItičarima su naredni izbori, a sa visokim cijenama benzina u US se gube izbori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?