Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko mu se zamjerio

Nova Čabina akcija ispred splitskog Pravnog fakulteta

Poruka od Čabe
screenshot/Facebook
31.01.2013.
u 22:06

Kao što je povod za upad na Pravni fakultet u Splitu i trganje udžbenika iz Rimskog prava ispred fakulteta bio novi Zakon o strateškim investicijama, ovaj put okidač je bila afera o kojoj pišu slovenski mediji

Pavao Grubišić Čabo opet je napravio akciju ispred Pravnog fakulteta u Splitu, ali bez razbijanja. Samo je na kontejneru ispred fakulteta ostavio poruku kojom obavještava da više nije član Svijeta knjige, zagrebačke tvrtke kojoj se vlasnička struktura grana u Sloveniju, objavljeno je na Facebooku. 

Kao što je povod za upad na Pravni fakultet u Splitu i trganje udžbenika iz Rimskog prava ispred fakulteta bio novi Zakon o strateškim investicijama, ovaj put okidač je bila afera o kojoj pišu slovenski mediji, a prema kojoj je firma brata hrvatskog premijera dobila od tvrtke kćeri Nove ljubljanske banke iznimno visok i privilegiran kredit.

\"Član sam Svijeta knjige od 1.10.2009. Zadovoljan sam s vašom uslugom, ali s obzirom na slučaj Zorana Milanovića i Ljubljanske banke došlo je vrijeme da se raziđemo. Hvala posebno na Velikom obiteljskom savjetniku o zdravlju. Smrt fašizmu!\", stoji u Pavinoj poruci zalijepljenoj na kontejner.

Poruku je ostavio na tom mjestu jer je računao da će zbog nedavnog incidenta upravo tu biti primijećena.

>>\'Urbani Jugoslaven\' Čabo razbijao splitski Pravni fakultet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije