Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLET ZA VIKEND

Nova avantura: Vladimir Putin divio se ljepotama Sibira

Putin na odmoru u Sibiru
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
28.08.2018.
u 09:14

Prethodnih godina objavljivane su fotografije Putina ogoljela torza kako jaše, lovi ribu, jaše konja, druži se s tigrovima ili se sunča.

Ruski predsjednik Vladimir Putin upustio se u još jednu avanturu u Sibiru, objavio je njegov ured u ponedjeljak poprativši informaciju slikama na kojima se vidi kako ruski predsjednik planinari i plovi rijekom.

Na fotografijama Putin u odjeći kaki boje planinari s ruksakom na leđima, plovi na rijeci Jenisej i divi se prirodi u društvu ministra obrane Sergeja Šojgua.

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov kazao je za Interfax da je Putin proteklog vikenda bio u Tuvi u društvu Šojgua i šefa tajne službe Aleksandra Bortnikova.

Šojgu je porijeklom iz Tuve i često je zvao predsjednika u taj kraj.

Fotografije s Putinovih odmora su slavne.

Prethodnih godina objavljivane su fotografije Putina ogoljela torza kako jaše, lovi ribu, jaše konja, druži se s tigrovima ili se sunča.

Putin na odmoru u Sibiru
1/13
Ključne riječi

Komentara 31

LU
Lujo123
09:46 28.08.2018.

Živio CARE!!

DU
Deleted user
09:30 28.08.2018.

Vl istražite da li se Putin i pokakal u Sibiru

MX
Mister X
10:32 28.08.2018.

Zamislite za Zapad neshvatljivo nevjerovatno i apsolutno bolesno nešto pokazati narodu svijetu istiniti realni dio života njihovog poglavice; ( kad to i nema samo sa za obrčune sprema ) pokazati kao normalnog čovjeka da u slobodno vrjeme voli prirodu svojuoju zemlju i da je i on netko kao ti i ja . A ne tipično zapanjački napredno demokratski.. Prikazivati predsjenika kao varalicu Tviteraša koji priča gluposti ,koji vređa žene , kojem se prijete , mnogi kojeg prostitutke optužuju za nemoral kojega kćer ne voli i daje mu kontru žena razvod Tipa koji neznaš jer je Amerikanac ili Ruski produkt , dali če završiti na robiji . Tip koji nije plačao porez , tip koji je opljačkao svoj narod ( Pošaljimo USKOK-a našega da vidimo jer sve milijarde legalno zardio ? ) Eto to je smo dio te male razlike između jedne strane koja jaka naoružana najsnažnija i njjača na svijetu po-bjednici nad slabijima i najslabijima; i onda Putin druga strana koja ima samo krakter i razum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije