Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inspektor PU osječko-baranjske
Povratak na članak

Nova akcija USKOK-a: Policajac dilao informacije Dragi Tadiću?

Policajcu osumnjičenom za dojavljivanje povjerljivih informacija iz istraga, određen je večeras istražni zatvor.

Komentari 7

PR
prajdali100
18:34 07.06.2022.

Zaista,razmjeri korupcije i lopovluka u ovoj zemlji su zastrašujući.Užas.

VL
DU
Deleted user
18:03 07.06.2022.

Trebate diplomu, presudu,...? Svratite u Osijek!!

VL
RA
radolizem
18:44 07.06.2022.

Ljubo Pribić, pomoćnik upravitelja osječkoga zatvora, kojega je Zdravko Mamić u svojoj izjavi USKOK-u prozvao kao jednu od osoba koja je posredovala u navodnom podmićivanju sudaca u Osijeku, uživa u mirovini. Čovjek nosio sucima satove, dilao vina, nema što nije radio,...nikom ništa. I dalje je ugledan građanin, a Zdravko Mamić je bjegunac! E moj Zdravko...

VL
ST
Stipan
18:29 07.06.2022.

Hobotnica sa milijun krakova. Ako si ništa i krimos onda si poduzetnik.

VL
TA
Tarantula
08:04 08.06.2022.

Osijek je grad za sve! Hoćeš diplomu, sudsku presudu, predati mito ili direktno od policije saznati u kojoj su fazi izvidi protiv vas, navratite u Osijek! Naravno nikome neće biti ništa jer ovo je Hrvatska! Živio nam HDZ!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.