Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Nova adresa: I kad se useli, Mesića će dočekivati radnici

– Unutarnje uređenje zgrade bit će završeno na vrijeme, do polovice veljače, kako je i predviđeno. Međutim, vanjsko uređenje vile neće biti gotovo do Mesićeva useljenja jer to uvjetuju rokovi javne nabave koje moramo poštovati, ali i vremenske prilike, za koje ne znamo hoće li biti povoljne za postavljanje fasade.

Komentari 10

KA
Karla
16:00 26.01.2010.

Sad pokazuje svoje pravo lice. Sve radi samo za sebe i svoju korist a na štetu Hrvatske. Sad nek bude predsjednik građanin i nek živi kao i svi ostali građani. Sramota što dozvoljava da se toliki novac poreznih obveznika troši na njegovu udobnost.

VL
OB
-obrisani-
17:22 26.01.2010.

tko to koristi moje ime zasto ne objavite sta posaljem.udba

VL
AD
adiafora
18:54 26.01.2010.

Kaj dugi, to znači da će se Josipović kad ne bude više predsjednik gurati zajedno s Mesićem u istoj vili i neće tražiti drugu?

VL
US
Uman SS
13:47 26.01.2010.

Ima tisuće ljudi bez krova nad glavom, pa uselite neke od njih a vicmaher je nakupio dovoljno da si napravi 10 vila! Fuck i državu i takve zakone!

VL
RE
reason
13:48 26.01.2010.

Baš me briga što će ga dočekat... kakav ured, kakvi bakrači?? Šta ne ode u penziju i hladi dupe.. ko u svakoj normalnoj zemlji.. ali ne, mi smo Hrvatska, mi imamo...puj!

VL
DU
Dudek
14:23 26.01.2010.

Kakav je taj Mesić, troši se novac poreznih obveznika za njegovu glupost.Van snjim u normalnu mirovin, ko i svim ostakim građanima.Nek tad vidi lažov kako sirotinja živi.Taj čovjek je zalutao, u vrijeme u jojem sad živimo.Govori treba štediti.Počmi ti samm a ne da te mi hranimo,da u bedaste svari trošiš naš novac.Kakav ured, za njega je današnja tehnika van zemaljsko biće.

VL
OB
-obrisani-
14:51 26.01.2010.

Gospodine Mesicu, veoma postujem gospodina Josipovica ali mi je zao sto niste i dalje predsjednik Hrvatske. Hrvatska i Hrvati sa domovnicom Vas vole.

VL
MO
morituriite
15:06 26.01.2010.

RE: purgerpravi Možeš samo govoriti u svoje ime. Ako će ti toliko nedostajati, uzmi si ga, nosi kući i uzdržavaj ga.

VL
DU
dugi
16:48 26.01.2010.

Imam osjecaj da neki od ovih \"vrlih\" komentatora ili ne procitaju napis ili su polupismeni pa ne razumiju sadrzaj. Ovo NIJE Mesiceva kuca/vila. To NIJE on izabrao ( cak ni boju ne moze izabrati). To je jos jedan u nizu ureda koji ova polupropala zemlja uredjuje na racun poreznih obveznika. Tu ce vilu korisiti i sljedeci \"bivsi\" predsjednik i sljedeci i tako redom. Neki iz ciste mrznje prema svemu sto je u vezi sa Mesicem odmah skoce i pocnu prolijevati otrov. Smirite se. Ta takozvana vila bit ce i dalje u \"nasem\" vlasnistvu, vlastnistvu hrv.naroda ( koji je konacno to i platio), a Mesic je samo privremeni sluzbenik u tim prostorijama.

VL
DU
dugi
18:30 27.01.2010.

adiafora, ako si ikad vidio zgradu u Zagrebu, obicno ima dosta kancelarija za vise osoba. I jos nesto, znam da zelis Mesicu sve najbolje, ali koliko dugo ce on raditi, po tvom misljenju? I ako se rijesimo dijaspore (citaj bosanaca i hercegovaca) i njihovog glasovanja Josipovic ce biti na Pantovcaku iducih 10 godina. Uzmi racunalo pa izracunaj koliko ce Mesic tada biti star.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.