Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDILA NA NATJECANJU

Nosila sporna obilježja: Ruskinja koja voli Miloševića i Mladića izazvala skandal u Srbiji

Marijana Naumova
Foto: Screenshot/YouTube
08.08.2018.
u 11:48

Naumova je također posjetila grob Slobodana Miloševića te je dobila ružu s groba koju je odlučila zasaditi u parku u Donjecku.

Ruskinja Marijana Naumova izazvala je skandal na natjecanju u bench pressu koje se održalo u Srbiji 4. kolovoza.

Četverostruka juniorska prvakinja u dizanju utega nastupila je u Svrljigu u opremi s obilježjima samoproglašene Donjecke Narodne Republike. To vjerojatno nitko ne bi primijetio da se o tome nisu pohvalili na stranicama nepriznate Donjecke Narodne Republike 'DNR'. Tamo stoji kako je ova sportašica 'predstavljala Rusiju i DNR', piše Blic.

U priopćenju navode kako je Powerlifting federacija Srbije uputila poziv na fakultete u Moskvi i Donjecku gdje je Marijana upisana. S rezultatom od 95 kilograma odnijela je pobjedu.

- Sa zadovoljstvom sam odgovorila na poziv Powerlifting federacije Srbije koja je službeno poslala pozivnice na moje ime na dva fakulteta - na ruski Fakultet humanističkih znanosti i na Donjeck akademiju. Tako da sam pozvana da službeno predstavljam Moskvu i Donjeck - napisala je Naumova na Facebooku.

Powerlifting savez demantira njene navode.

- Ona je pozvana isključivo kao predstavnik Rusije i kontaktirali smo predsjednika Powerlifting federacije Rusije koji je rekao kako nema problema da se ona natječe kao predstavnik Rusije. Ona je predstavljala isključivo Rusiju i na svakom službenom izvještaju piše da je predstavnik Rusije. To što je napravila, napravila je na svoju ruku i nema veze s Powerlifting savezom Srbije - rekla je za Blic Aleksandra Rapajić, glavna tajnica saveza.

Dodaje kako nitko nije primijetio sporna slova DNR jer se nalaze na mjestu gdje je i logo proizvođača kombinezona SBD.

- Nitko nije obratio pažnju da su ta tri slova promijenjena - dodala je Rapajić i poručila da zbog ovog poteza Naumova neće biti pozvana na natjecanje u listopadu.

Naumova je također posjetila grob Slobodana Miloševića te je dobila ružu s groba koju je odlučila zasaditi u parku u Donjecku. O njemu je napisala da je bio heroj koji se borio do kraja.

Na Facebooku je također napisala da u Srbiju dolazi 'ispuniti obećanje generalu Mladiću', a objavljivala je i fotografije s oružjem u rukama.

Komentara 35

NI
nikolce
14:15 08.08.2018.

Slatka! Nije se Milosevic borio do kraja. Skresali su ga na pola puta. Zatvor je najmanje sto je "Balkanski krvnik" mogao dozivjeti.Na njegovom kratkom putu nije bilo nicega sto bi se nazivalo "ljudskim".Ne bih volio vidjeti tebe kako trpis kaoao svi oni koji trpjese zbom Milosevica.

JI
Jure i Max
12:32 08.08.2018.

Voli njih i VL.hr

LI
Lincer
13:16 08.08.2018.

Ha ha ha, Sloba joj je bio "heroj koji se borio do kraja". Mala kokoš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije