Naslovnica Vijesti Crna kronika

Norvežanki u Rogoznici ukrali fotoaparat iz dječjih kolica

U Docu kod Primoštena Splićanin je ostao bez torbice s novcem i dokumentima nakon što mu je provaljeno u automobil, a u vodičkom autokampu Imperijal 43-godišnjoj Švicarki ukradena su dva bicikla.
18. srpnja 2010. u 11:34 4 komentara 2 prikaza
kolica
Foto: Arhiv VL

ŠIBENIK - Turisti i domaće stanovništvo prijavilo je PU šibensko-kninskoj niz krađa u hotelima, na plažama i parkiralištima.

U Rogoznici je 26-godišnjoj Norvežanki iz dječjih kolica ukraden fotoaparat vrijedan oko 2600 kuna. U Docu kod Primoštena Splićanin je ostao bez torbice s novcem i dokumentima nakon što mu je provaljeno u automobil koji je bio parkiran uz jadransku magistralu. U vodičkom autokampu Imperijal 43-godišnjoj Švicarki su ukradena dva bicikla.

No krade se i domaćem stanovništvu. Na šibenskoj tržnici 82-godišnjakinji iz ŠIbenika je netko ukrao novac, dok je u Lađevcima netko iz polja ukrao motornu crpku za vodu vrijednu oko dvije tisuće kuna koju je u polju imao 54-godišnji mještanin. Svi su kradljivci zasad policiji nepoznati.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar m_m
  m_m:

  Ma same laži i zajede ...

 • -obrisani-:

  Hrvati su najpošteniji u svijetu i ne vjerujem da bi nekome ukrali novac Sve su to laži i podmetanja komunističke bande

 • Bandit:

  Kakvi patolosli bolesnik, ma kakve veze imaju komunjare sa vakim slucajevima? Ajme strasno je citati vake komentare od osoba kojima je za sve krivo komunizam ali mislim da se iza toga krije isklompeksiranost ...:)