Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgore u povijesti
Povratak na članak

Norvežani u šoku: Nezaposlenost preko noći skočila čak pet puta

Velika većina prijavila se na burzu rada nakon što su tvrtke prestale raditi u izvanrednim okolnostima

Komentari 14

WI
wimamaniania
16:24 04.04.2020.

Hrvatska Narodna Banka mora odvezati kunu od eura i umumpati miliarde kuna u domace banke koje moraju dati od 100-200 000 dollara / u kunama /kredita malim i srednjim privrednicima, za koje mora garantirati drzava i pokrenuti hitno domacu proizvodnju, u svim granama industrije, i otvoriti svoje domace ducane i ostalo. A drzava se mora financirati u Americi, Britaniji i Svicarskoj, i nikako imati vise posla sa ovim banditima u zlocinackoj EU-ropskoj uniji.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:43 04.04.2020.

Nisu navikli...Sjevernjaci...

VL
WI
wimamaniania
16:16 04.04.2020.

Sada svi trebaju pod hitno ulagati u svoju domacu industriju, domace drzavne kompanije i u malu i srednju privredu, inace ce buknuti nacizam u svijetu, te strane korporacije u zemlji ce vam pregaziti drzavu i malu i srednju privredu u zemlji, a vas potrpati u logore da robujete za njih. To vec tako i jeste u EU-ropskoj fasistickoj tvorevini, samo u sofisticiranom obliku, a asada nakon ove krize ce nece vise sakrivati, ako hitno ne nacionalizirate svoje domace kompanije u zemlji i hitno ne pokrenete svoju domacu industriju u zemlji. Te karantene su vam vec logori, a bice toga jos, isto kao u 2.svjetskom, sve vise i vise ce stezati obruc, ako se na vrijeme ne iskoprcate pod njihovom zlocinackom cizmom.

VL
Avatar Medusa
Medusa
17:00 04.04.2020.

Izmisli virus, uplaši ljude, popljačkaj sve što se može, pronađi i objavi kao spasonosno riješenje... Poberi zasluge na izvanrednim izborima i narod će te štovati.

VL
IV
ivanjoksimovic
19:10 04.04.2020.

Ako je na ovoj slici zaista privremena bolnica u Norveskoj, treba da ih bude sramota da tako izgleda privremena bolnica u ekonomski jakoj drzavi poput Norveske. Pa na ovim prostorima privremene bolnice u sportskim i sajamskim halama izgledaju bar 10 puta bolje uz toliko i bolje uslove. Pa u bednoj Srbiji imaju montazne sobe za do 9 bolesnika, uz kupatila sa toplom vodom,kablovskm televizijom, besplatnom mobilnom i telefonskom mrezom ...

VL
GL
glogovkolac
16:22 04.04.2020.

Diranje rajske jabuke. .Virus je laboratorijski obrađen. .Dakle misliti da sve znaš je recept za propast.

VL
VO
Voda
16:04 04.04.2020.

Iste fotke i za Swe za N....?? Evo Vikinzi (dolazi od norvezana a ne od svedana) sa svojom ostrom mjerom protiv corone...pusi nezaustavljivo debelo...!! Prokleta sudbina..sto se ne rodi u SWE...ateistickoj drzavi..lijepih ljudi...prirodnih plavusa a pogotovo pravde i jednakosti...!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.