Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JENS STOLTENBERG

Norveški premijer vozio taksi da se zbliži s biračima

Tour de France
Foto: REUTERS
1/2
11.08.2013.
u 21:28

Jens Stoltenberg nije uspio ostati neopažen, a putnici mu se nisu ustručavali reći svoje mišljenje

Norveški premijer Jens Stoltenberg iznenadio je brojne građane Osla kada je jedno poslijepodne odlučio provesti za upravljačem taksija kako bi se družio s biračima, piše BBC. Vođa Norveške laburističke stranke popularan je među biračima, no ankete pokazuju da uoči izbora zaostaje za oporbom.

Stoltenberg je ovim podvigom želio doznati što "pravi" Norvežani misle o stanju u zemlji, ali nije uspio dugo ostati neopažen. Manje-više svi koji su sjeli u njegov taksi uskoro su primijetili da za upravljačem sjedi premijer, unatoč tamnim sunčanim naočalama i odori.

Mnogi putnici nisu mu se ustručavali reći svoje mišljenje, uglavnom o politici, a jedna žena prigovorila mu je na vožnji kada je umjesto spojke pritisnuo kočnicu. Nijednom putniku vožnja nije bila naplaćena.

Što biste rekli hrvatskom premijeru da ga zateknete za upravljačem taksija? Recite nam u komentarima!

>> Nikad ne biste pogodili koji problem muči Norvešku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije