Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriza

Norveška zaustavila novčanu pomoć Grčkoj

grčka (1)
AFP/PIXSELL
20.05.2011.
u 10:05

Norveška, ali i Island i Lihtenštajn sumnjaju da se financijska pomoć nije namjenski koristila

Norveška je odlučila zaustaviti novčanu pomoć Grčkoj koja je zapala u financijske teškoće ocijenivši da Atena ne poštuje svoje obveze, priopćio je šef norveške diplomacije Jonas Gahr Stoere, prenosi RFE.

Norveška, ali i Island i Lihtenštajn sumnjaju da se njihova financijska pomoć nije namjenski koristila i da Grčka nije ispunila svoju obvezu da sa 50 posto iznosa sufinancira projekte gospodarske obnove.

Komentara 15

IR
irani
11:07 20.05.2011.

Island nekome prica o financijskom poslovanju ???? . Hm!

OB
-obrisani-
15:40 20.05.2011.

Ovi dogadjaji oko Grcke i Portugala su dobra prilika nekima na forumu da se rijese teskih zabluda Nekolicina su mi spocitavali da pojma nemam ni o cemu posto je novac utemeljen na zlatnim rezervama svake zemlje. Tako nesto mogu izjavititi samo obicne lijencine , kojima je tesko provjeriti svoj navod prije nego li bubnu takvu glupost. Sve zlato IKAD iskopano vrednuje se na nesto preko $ 5 trilijuna. Samo svijetski dug ( da ne govorim o unutrasnjem ) je preko $ 54 trilijuna.Ocigledno je da novac nije baziran na zlatu. U 2 tjedna je EU i MMF kreirao iz vakuma $1 trilijun za \"spas\" Grcke i spas eura. Je li se u ta 2 tjedna privredna proizvodnja EU povecala za $ trilijun ?Tjedan prije FED je kreirao dodatnih $ 600 bilijuna. Trebalo bi vam biti jasno da novac nije utemeljen ni na cemu. Trece, Ne spasava EU i MMF Grcku , nego spasavaju monetarni sustav koji posvuda puca po savovima.Ponzi piramida je na jako klimavim nogama . Nisu banksteri DALI Grckoj i Portugalu novac nego su ga posudili ...

XA
xaron
22:04 20.05.2011.

Ovi pro-EU lobisti pricaju o velikoj novcanoj podrsci ako udjemo u EU . Probudite se , nema nista od novaca za nas kao ni za Grke, Irce, Portugalce......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije