Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogata zemlja

Norveška – raj na zemlji?

Norveška
Foto: Deutsche Welle video screenshot
13.10.2014.
u 08:45

Naša ekipa posjetila je norveški Bergen i istražila zašto nije dobro kad je ljudima predobro, javlja Deutsche Welle

Norveška je zemlja s najvišim ljudskim razvojnim faktorom u svijetu, visokim bruto domaćim proizvodom, stopom nezaposlenosti ispod 4 posto – nižom od bilo koje članice Europske unije.

Pravi gospodarski raj na zemlji. Zahvaljujući naftnom bogatstvu kojim raspolaže, ta skandinavska zemlja ne bi ni u budućnosti trebala strahovati za svoje blagostanje. To, međutim, nije baš tako. Naša ekipa posjetila je norveški Bergen i istražila zašto nije dobro kad je ljudima predobro. 

>> Norveška zatvorila zračni prostor zbog terorističke prijetnje

Komentara 16

SZ
simo.zgela
12:05 13.10.2014.

ljudi,shvatite da nije u parama sve,zato mi nismo ni svjesni koliko smo sretni sto imamo ovakve politicare,oni nas drze bez para da budemo sretni.....i sretni smo,trgovi puni,kafice se ispijaju,auta se voze,psi se vodaju u setnjicu,ide se na skijanje,malo na more...sve na ratice,telekomi svake godine biljeze rast zarade,drzava oprasta ovrhe za mobitele,jer hrvati vole pricati i imati ajfone i tablete,mi ustvari zivimo u blagostanju,samo toga nismo svjesni.

ZO
Zoran64
09:42 13.10.2014.

Mi kad budemo pronasli naftu opet necemo zivjeti kao oni.Xaron pogodi zasto...

XA
xaron
09:01 13.10.2014.

Dok nisu pronašli naftu živjeli su gore od nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije