Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biskup J. Bogdan
Povratak na članak

Normalno je da u Ustav uđe definicija braka kao zajednice žene i muškarca

Na 24. hodočašću Hrvatske vojske, policije i branitelja u svetištu Majke Božje Bistričke bila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Komentari 10

Avatar samo Istina
samo Istina
08:08 03.10.2016.

Tako je!

VL
BU
Bubalamala
08:33 03.10.2016.

Teško je danas otiči u crkvu na svetu misu, kad vidiš koga sve tamo možeš sresti, sve više ljudi koji se nebi mogli ispovjediti.

VL
PU
Pulchrum
13:14 03.10.2016.

Brak je stabilnost grada, sela i domovine. U braku djeca stabilno odrastaju, u staložene, sabrane osobe. Dijete je jedinstvo majke i oca. Dakle, pluralna osoba. Svaku svađu i rastavu dijete doživljava kao kidanje na pola svog vlastitog bića. I to traje, ako ne potraži pomoć, nekada i do kraja života. Brak je hrvatska svetinja, ognjište, dom, tu smo još normalni i svoji.

VL
ZZ
zztopigor
08:56 03.10.2016.

slazem se. Brak se moze zasnovat samo izmedju muskarca i zene...no, takodjer mislim kako bi u ustav morala uci i zivotna zajednica koja bi gayevima omogucila nekakvo zakonsko reguliranje.

VL
AR
arjavas
09:35 03.10.2016.

To je već regulirano i u ustavu i zakonu . Nije jasno zakaj biskup opet poteže to pitanje .Kao da je uopće važno kaj piše na papiru , važno kakav je taj život . U puno slučajeva muškarac i ženaa žive daleko skladnije u vanbračnoj zajednici nego u formalnoj bračnoj .

VL
MD
medardo.doni
09:09 03.10.2016.

Opet je nasa crkva najpametnija pametnija i od pape

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.