Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad zbog Facebooka

Nokautirao 20-godišnjaka zbog Facebooka

facebook
AFP/Pixsell
14.02.2011.
u 09:17

U nedjelju oko 20 sati došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba 35-godišnjaka sa 20-godišnjakom u jednom kafiću u Gračacu

GRAČAC - U nedjelju oko 20 sati došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba 35-godišnjaka sa 20-godišnjakom u jednom kafiću u Gračacu. Naime, nakon što je 35-godišnjak u kafiću uočio 20-godišnjaka pozvao ga je van te ga je nakon krađe prepirke nokautirao. Policiji je napad obrazložio tvrdnjom da mu nije odgovaralo što je 20-godišnjak pisao na društvenoj mreži Facebook. Slijedi prekršajna prijava protiv 35-godišnjaka.

Podsjetimo, prije desetak dana zadarska je policija također intervenirala zbog napisa na društvenim mrežama Facebook i Iskrica. Sumnjiče 26-godišnjaka da je dvjema Zadrankama u dobi od 23 i 22 godine otvorio lažne profile, objavio njihove fotografije i brojeve mobitela i lažno se predstavljajući pisao poruke sa seksualnim aluzijama. Djevojke su imale nakon toga niz neugodnih poziva pa su sve prijavile policiji. Navodno je za to kazneno djelo osumnjičen zaposlenik zadarske gradske uprave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije