Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzeli 10.000 kuna

Nokautirali prodavača pa opljačkali kiosk na Ilici

policija
Foto: ilustracija
03.03.2015.
u 12:07

Nekoliko trenutaka nakon završetka radnog vremena, u utorak u 23.05 sati, dvojica razbojnika upala su u kiosk Tiska u Ilici blizu okretišta Črnomerec i napala 21-godišnjeg zaposlenika

Nekoliko trenutaka nakon završetka radnog vremena, u utorak u 23.05 sati, dvojica razbojnika upala su u kiosk Tiska u Ilici blizu okretišta Črnomerec i napala 21-godišnjeg zaposlenika.

Jedan od njih bez riječi ga je nokautirao, nakon čega je zaposlenik pao na pod, dok je drugi iz blagajne uzeo oko 10 tisuća kuna. Oni su nakon toga pobjegli i ostavili ga da leži na podu, a on je sam pozvao hitnu pomoć koja ga je zatim prevezla u KBC Zagreb.

>> Razbojnik opljačkao poštu u Kloštar Ivaniću

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zambezi
12:19 03.03.2015.

Ako ih nekim čudom pronadju i uhapse ,vjerojatno ce dobit opomenu. A znamo kako u nekim zemljama na istoku kaznjavaju lopove. Dok se to ne uvede u hrvatskoj ,ovakvih uzasa ce bit sve vise.

IV
Ivanveliki
13:05 03.03.2015.

Stoku na robiju! decko posteno radi svoj posao i onda tako prođe. Nikom nije palo napamet pored sve opreme sto imaju po kioscima, zastititi djelatnike bar kamerama.

IV
Ivanveliki
13:07 03.03.2015.

VL, "odlicna" vam je aplikacija za mob, malo-malo se dogodi da mi 2X odštampate komentar. Popravite to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije