Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podmetnut požar

Tomislav Ivković: Da sam ja bio meta valjda bi počinitelj znao da taj auto vozi moja bivša supruga, a ne ja

ivković
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
06.03.2016.
u 14:16

- Vatra je došla do terase mog stana. Stradala je fasada, klima. Da su vatrogasci došli pet minuta kasnije, mogao je netko stradati - rekao je Ivković

Nepoznata osoba zapalila je u petak oko 23.40 sati vw passat u vlasništvu nogometnog trenera Tomislava Ivkovića koji je bio parkiran u garaži u zgradi na adresi Oboj 40 u zagrebačkom Maksimiru gdje živi njegova bivša supruga Tihana Zrnić i njihovo dvoje djece.

U zagrebačkoj policiji potvrdili su, ne navodeći identitet vlasnika automobila, da je požar podmetnut, odnosno da je počinitelj automobil polio lakozapaljivom tekućinom te ju potom zapalio. Požar se s Ivkovićevog automobila proširio i na dvije obližnje garaže koje su pritom oštećene, a oštećena je i fasada zgrade.

Daljnje širenje požara spriječili su vatrogasci koji su brzo izašli na teren. Neslužbeno doznajemo kako Ivković i njegova bivša supruga nisu prijavljivali nikakve prijetnje.

- Ne znam zašto se to dogodilo i koji su razlozi. Nakon očevida policija je utvrdila da je požar podmetnut, da ga je netko polio zapaljivom tekućinom i zapalio. Taj automobil vozi moja bivša supruga, a da sam ja meta, valjda bi počinitelj znao da ja taj automobil ne koristim već četiri godine i da više ne živim na toj adresi - kaže Ivković koji je inače već neko vrijeme bez trenerskog angažmana. Dodaje da se požar vrlo brzo proširio na zgradu u kojoj se nalazi pet stanova. 

- Vatra je došla do terase mog stana. Stradala je fasada, klima. Da su vatrogasci došli pet minuta kasnije, mogao je netko stradati. Djeca su srećom bila kod mene, a ne kod bivše supurge - rekao je trener.

 

Ključne riječi

Komentara 13

NO
nonasur
15:24 06.03.2016.

Bez brige. Policija naša uvijek počinitelje nađe. Možemo mirno spavati...

Avatar warum
warum
15:01 06.03.2016.

Mafija sused, mafija.

RI
rikavac
14:37 06.03.2016.

pa mozda je se bivsa sa nekim zamjerila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije