Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca taoci spora
Povratak na članak

Nogalo lažno prijetio, lijekova za djecu na Srebrnjaku će biti

Nogalo radi samovoljno, on ne može donositi takve odluke, utvrdila je dr. Lidija H. Novak iz gradskog Ureda za zdravstvo

Komentari 7

LI
liliZG
12:24 08.08.2011.

Da Nogalo nije vikao ne bi bilo ni love za lječenje tih klinaca već bi ih raštrkali po drugim bolnicama, ....i zato nek gđa Novak ne laže bez veze..........

VL
CH
chemica
14:10 08.08.2011.

Drugarica Novak iz Bandićevog ureda za zdravstvo. Opće je poznata stvar da je malom iz Pogane Vlake glavni kriterij pri kadroviranju sposobnost i samo sposobnost. Da, upravo tako. I svi se grohotom nasmijaše.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
14:15 08.08.2011.

Hoće li taj doktor dobiti otkaz radi uznemiravanja hrvatske javnosti, koja je posebice osjetljiva na djecu? Čovjek je bezrazložno doveo u stanje stresa hrvatsku naciju, jer je lagao o tome da djeca neće dobiti potpunu zaštitu, a iz svega navedenog proizlazi da djeca dobivaju sve potrebno prema mjestu boravka, odnosno preko bolnice Sveti Duh za ostalo! Dakle, treba hitno ispitati tko zapravo stoji iza Nogalovog istupa i čemu je to služilo. Taj čovjek koji dovodi hrvatsku javnost u zabludu, ne bi trebao više obnašati nikakvu dužnost u državnim ustanovama. Neka si otvori privatnu bolinicu i neka onda nju kleveće!

VL
OG
Oger
14:30 08.08.2011.

\"Centar za translacijsku medicinu Srebrnjak Europska komisija je ocijenila najboljim projektom u hrvatskom zdravstvu ...\" procitati pod: www.poslovni.hr od 30.lipnja 2010. A kako Milinovic \"izvjestava\" o reformi zdrastva kaze najbolje sljedece: Medijske slobode po Milinoviću Lijepo o vlasti nije zborilarila ni novinarka Nataša Škaričić. Konkretno, o ministru zdravstva Darku Milinoviću. Škaričić je otkrila kako je dobila izvanredni otkaz u Slobodnoj Dalmaciji nakon što je na Skupštini Hrvatskog novinarskog društva u Opatiji krajem 2008. godine ispričala kako Vlada uređuje pojedine novine u Hrvatskoj. Konkretno, radilo se o pokušaju Vlade RH da preko glavnih urednika privatnih i javnih medija postigne medijski konsenzus oko izvještavanja o zdravstvenoj reformi. Urednički \"briefing\", priča Škaričić, o tome kako trebaju izvještavati o ministrovoj reformi odvio se u ministarstvu zdravstva, a dogovor je ukratko bio da će se o reformi pozitivno izvještavati.

VL
OG
Oger
14:33 08.08.2011.

Škaričić je, osim toga, ispričala i kako je ministar zdravstva godinu dana bio istodobno i dožupan Ličko-senjske županije i ravnatelj gospićke bolnice, puno radno vrijeme na oba radna mjesta, što je, kazala je, protuzakonito. A, tvrdi, kao ravnatelj gospićke bolnicee primao je plaću od 20.000 kuna, \"što znači da je kao ravnatelj protuzakonito dežurao\". \"Nisam primjetila da su mediji o tome pisali\", kazala je Škaričić. ....................................................... I kad znamo da je Srebrnjak gradska bolnica, a Sv.Duh Milinoviceva i da Srebrnjak treba dobiti novac od EU za svoj projekt onda je odmah puno toga jasnije.

VL
OG
Oger
14:45 08.08.2011.

Preporucam i clanak pod naslovom: \"Nataša Škaričić vs. Slobodna: Pobjeda novinarke, propast novinarstva\" Novi List, 6.kolovoza 2011.

VL
DO
doktorica
14:50 08.08.2011.

Nisu jasni Nogalovi samovoljni istupi jer je dogovor s HZZO-om korektan – kaže dr. Lidija H. Novak iz Ureda za zdravstvo.......a to da HZZO ne želi plaćati račune to gđa H.Novak ne kaže,nego proganja liječnike da su \"potrošili\" novac za skupe lijekove kao da su oni krivi što ima bolesnika koji trebaju to liječenje,ali naravno zdravstvena administracijagleda samo na potrošeno a ne i na ljudske životeNije to jedini slučaj,da se liječnike proziva kao \"štetočine\" koji previše troše,a da se i javnosti servira kako je sve dostupno i sve se može dobiti.Uostalom pogledajte naše stare umirovljenike koji kad prijeđu 70g više ne mogu biti primljeni u bolnice nego ih se šalje doma,jer zašto bi swe \"trošilo\" na stare i nemoćne......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.